U bent hier :

Heemraadweg 323 Weesp

Huurprijs excl. € 1.895 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inhoud  :  295 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Appartement van 113m2 maximaal 4 woningdelers
Volledig gerenoveerd appartement van ca. 113 m2 met 4 ruime slaapkamers in Weesp. De woning beschikt over een ruime woonkamer en separate keuken. Ook is er een balkon van 15m2 met zonligging op het zuiden over de gehele breedte van het appartement. Op de begane grond is een aparte berging. Het appartement is gunstig gelegen, op circa 10 minuten fietsen van het NS station Weesp. Ook is de A1 nabij. Maximaal 4 woningdelers toegestaan. Lift aanwezig.

LIGGING
De ligging van dit appartement is gunstig: vanaf het appartement ben je met circa 10 minuten fietsen op het NS-station van Weesp vanwaar er goede verbindingen zijn naar onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Hetzelfde geldt voor de uitvalswegen, de A1 is nabij. Het centrum van Weesp (horeca, winkels) ligt op 5 minuten fietsen. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de omgeving (fitness, voetbal, tennis, etc.).

INDELING
Entree in de hal, deze geeft toegang tot de woonkamer, de badkamer en separaat toilet. Ook de vier ruime slaapkamers zijn via de hal te bereiken. Twee slaapkamers aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde. De woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde (op het zuiden), en de separate keuken aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN
- Maximaal 4 woningdelers
- Woonoppervlakte ca. 113 m2
- 4 ruime slaapkamers
- De woning is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas
- Gratis parkeren
- Per direct beschikbaar
- Berging aanwezig
- Lift aanwezig
- Voorschot stookkosten 100,- per maand

ENGLISH
113m2 apartment - maximum 4 sharers
Completely renovated apartment of approx. 113 m2 with 4 spacious bedrooms in Weesp. The house has a spacious living room and separate kitchen. There is also a balcony of 15m2 with sun exposure to the south over the entire width of the apartment. There is a separate storage room on the ground floor. The apartment is conveniently located, approximately 10 minutes by bike from the railway station Weesp. The highway A1 is also nearby. Maximum 4 home sharers allowed. Elevator present.

LOCATION
The location of this apartment is favorable: it takes about 10 minutes by bike from the apartment to the railway station of Weesp, from where there are good connections to Amsterdam, Schiphol and Utrecht. The same applies to the highways, the A1 is nearby. The center of Weesp (catering, shops) is 5 minutes by bike. There are also various sports facilities in the area (fitness, soccer, tennis, etc.).

LAYOUT
Entrance into the hall, which gives access to the living room, bathroom and separate toilet. The four spacious bedrooms can also be reached via the hall. Two bedrooms at the front and two bedrooms at the rear. The living room gives access to the spacious balcony at the rear (on the south), and the separate kitchen at the front.

PARTICULARITIES
- Maximum 4 home sharers
- Living area approx. 113 m2
- 4 spacious bedrooms
- The house has been renovated and has double glazing
- Free parking
- Available immediately
- Elevator
- Storage space
- Advance heating costs 100 per month


VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden. Eigenaar houdt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden NVM.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl