U bent hier :

Hillenraadt 32 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  168 m²
Perceeloppervlakte  :  162 m²
Inhoud  :  569 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 6 x 9 m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, provisieruimte, wasruimte
Omschrijving:
Hillenraadt 32 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een goed onderhouden gezinshuis van 168 m2 met vier slaapkamers, twee badkamers, voor- en achtertuin en balkons verdeeld over 3 woonlagen gelegen in een kindvriendelijke, groene omgeving dichtbij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos, op fietsafstand van de stad. Optioneel is er ook een garage te koop tegenover de woning aan de Hillenraadt 23. Het huis heeft een unieke ligging ten opzichte van de overige huizen met vrij uitzicht. Ideaal voor jonge gezinnen. Makkelijke parkeergelegenheid voor de deur en een tuin en balkon op het zuid/westen (zon vanaf vroeg in de middag tot zonsondergang).

Gelegen in Amsterdam Zuid, in de rustige woonwijk Buitenveldert, vlakbij de Zuid-as, om de hoek van winkelcentrum Gelderlandplein en gunstig ten opzichte van Schiphol en station Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen en diverse kledingzaken zijn er meer dan tachtig winkels in het om de hoek gelegen overdekte winkelcentrum Gelderlandplein. Voor plezier en ontspanning kun je terecht in het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer of het nabijgelegen Gijsbrecht van Aemstelpark en de Amstel op loopafstand. Er is volop aanbod van sportclubs en scholen met basis, middelbaar en speciaal onderwijs en natuurlijk de Vrije Universiteit. Op de fiets ben je binnen 18 minuten op het Museumplein!

Indeling woning:

Begane grond: royale entree met meterkast, garderobe, toilet met fontein, hal, trapkast/berging, grote door zon woonkamer met toegang tot de achtertuin (gelegen op het westen) en de open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en uitgebouwd. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot de achtertuin. Aan de keuken grenst de was -en bergruimte. Hier hangt ook de cv-ketel. De achtertuin is ook bereikbaar via een achterom.

Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met ingebouwde kast en één slaapkamer aan de voorzijde eveneens met vaste kast), moderne badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Vanuit de badkamer is er toegang tot een balkon.

Trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: overloop met elektrische boiler, tweede badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Master bedroom (L-vormig) met royale inloopkast en toegang tot een terras/balkon aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- optioneel is er ook een garage te koop op Hillenraadt 23 tegenover de woning, vraagprijs garage EURO 45.000,-- k.k.
- 4 slaapkamers,
- totale woonoppervlakte 169 m2,
- zonnige achtertuin gelegen op het zuid/westen met een achterom,
- bouwjaar woning circa 1962,
- perceel oppervlakte 162 m2,
- vrij uitzicht,
- makkelijk parkeren voor de deur,
- parkeren voor vergunninghouders, geen wachttijd.


ENGLISH SUMMARY

HILLENRAADT 32 IN AMSTERDAM

High quality, delightful family home of 168 m2 divided over 3 floors. The house contains 4 bedrooms, two bathrooms, front and back gardens and 2 balconies. Optional there is also a garage for sale opposite of the house. The house has a unique location in relation to the other houses with an unobstructed view. Ideal for young families. It also has very easy parking in front of the house and a garden and balcony (south/west facing, sun from early afternoon until sunset).

Child-friendly, green surroundings close to the Zuidas and the Amsterdamse Bos, and within cycling distance of the city. Situated in the peaceful neighborhood of Buitenveldert in Amsterdam Zuid, close to the Zuidas and well-placed for Schiphol Airport. There are over eighty stores in the Gelderlandplein indoor shopping mall, just around the corner, for day-to-day shopping, delicacies and a range of clothing stores. Take yourself off to the Amsterdamse Bos (Amsterdam Forest), Nieuwe Meer or the Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstel River more or less on your doorstep, for fun and relaxation. There is a full range of sports clubs as well as schools catering for primary, secondary and special education, and of course Amsterdam's Vrije Universiteit is close by. And it's just a 25-minute bicycle ride into the city centre!

Layout:

Ground floor: entrance/hallway with the fuse box, wardrobe, toilet with sink, stairway to first floor, storage, large living room (L-shape4) and access to the backyard/garden (facing West) as well as the open kitchen. The kitchen has built-in equipment and also provides access to the garden. Next to the kitchen is the laundry room.

Stairs to the first floor.

First floor: landing, stairway to the second floor, two bedrooms at the rear (one with a built-in closet), and one bedroom in the front also with a built-in closet. Modern bathroom with a sink, walk-in shower, bathtub and toilet.

Stairs to the second floor.

Second floor: landing with the boiler for the central heating, second bathroom with toilet, double sink and a toilet. Master bedroom (L-shape) with a walk-in closet and access to a very nice terrace/balcony.

Particularities:

- delivery in consulation,
- optional there is a garage for sale on Hillenraadt 23 opposite of the house, asking price EURO 45.000,-- costs for the buyer,
- 4 bedrooms,
- 2 balconies/terraces,
- year of construction 1962,
- total surface 168 m2,
- total plot surface 162 m2,
- sunny garden facing south/west,
- easy parking in front of the house,
- parking for permit holders, no waiting list.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl