U bent hier :

Jan Evertsenstraat 110 bg AMSTERDAM, De Baarsjes

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp winkelruimte  :  126 m²
Bouwjaar  :  2012
Perceeloppervlakte  :  95 m²
Ligging  :  Winkelcentrum
Omschrijving:
Ruime en goed gelegen winkel aan het drukke gedeelte van de Jan Evertsenstraat. Met met 95 m2 winkelruimte en 31 m2 kelder

Zelfstandige en gerenoveerde winkelruimte zonder overname te huur! Wordt nu voorzien van een keuken en toilet in de kelder, waardoor het winkeloppervlak van 95m2 volledig benut kan worden.

Ligging en bereikbaarheid
De winkel-/kantoorruimte is gelegen in De Baarsjes van Amsterdam West. In de nabije omgeving van het drukke vernieuwde Mercatorplein, De Clercqstraat, Jan van Galenstraat en het Erasmuspark. Daarnaast bevindt zich op loopafstand de Admiraal de Ruijterweg waar ook diverse winkels en restaurants zijn gevestigd.

Opleveringsniveau
De winkel-/kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat, behangklaar voorzien van keuken en toilet en elektra, water en gas zijn reeds aanwezig.

Huurprijs:
1.750,- per maand.

Bestemming:
Detailhandel, geen horeca of belwinkels.

Oppervlakte:
95m winkel met 31 m2 kelder

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen wordt een opslag op de huurprijs gevraagd.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen van verhuurder. Voorts zal er een bankgarantie of waarborgsom van drie maanden worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huuraanpassing:
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 + 5 optiejaren.

Huurbetaling:
Per maand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden verstrekking bedrijfsvergunning en wachttijd op te vragen via Cition (www.cition.nl).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
EMail: frank@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl