U bent hier :

Kempenlaan 112 AMSTERDAM, Nieuw Sloten

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp winkelruimte  :  93 m²
Bouwjaar  :  1990
Perceeloppervlakte  :  100 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Winkelcentrum,Woonomgeving
Omschrijving:
ALGEMEEN
Winkelcentrum Nieuw Sloten te Amsterdam is een planmatig opgezet winkelcentrum met boven het winkelcentrum (koop-)woningen. Het winkelcentrum Nieuw Sloten is een typisch wijkwinkelcentrum, welke voornamelijk gericht is op de dagelijkse voorzieningen. Het centrum is gelegen in het stadsdeel Nieuw West in de wijk Sloten. Het Belgiëplein vormt het middelpunt van de wijk

DE BEDRIJFSRUIMTE
Gelegen aan de achterzijde van het winkelcentrum tegenover de tramhalte, bevindt zich de deels ingerichte en direct te betrekken courante ruimte ter grootte van ruim 93 m2 B.V.O. met een brede pui en voorzien van pantry en toilet. De ruimte is geheel strak en met systeemplafond afgewerkt, met veel lichtinval door grote puien. Het geheel is direct te betrekken.

STAAT VAN OPLEVERING
Huidige staat, voorzien van toilet en pantry en bestaande tegelvloer en winkelpui. De aanwezige voorzieningen boven casco zijn voor rekening en risico van huurder. Aan het einde van de huurperiode dient het gehuurde in cascostaat aan verhuurder te worden opgeleverd, een en ander conform artikel 1 van de algemene bepalingen.

WINKELAANBOD
Het winkelaanbod is, zeker in de foodsector, compleet en goed afgestemd op het verzorgingsgebied. De doelgroep is dan ook breed en bestaat uit autochtonen, niet-westerse allochtonen en westerse allochtonen. Ten opzichte van de gehele gemeente Amsterdam ligt het gemiddeld inkomensniveau erg hoog. De wijk Nieuw Sloten kan derhalve getypeerd worden als een vermogende wijk met een hoog besteedbaar inkomen.

PARKEREN
De sterke punten van Winkelcentrum Nieuw Sloten voor wat betreft de locatie bestaan uit de centrale ligging in de wijk en het gratis parkeren middels een blauwe zone. In 2003 is de blauwe zone ingevoerd op het parkeerterrein voor het winkelcentrum.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het winkelgebied is goed. Aangrenzend aan het winkelcentrum bevindt zich de halte van tramlijn 2. Laan van Vlaanderen heeft een bushalte. Er zijn fietsenrekken beschikbaar in het openbaar gebied.

HUURPRIJS
€ 1.450 per maand exclusief BTW, promotiebijdrage en servicekosten. Prijspeil 1-1-2015

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg, uitgangspunt is vijf jaar met vijf optiejaren, met een opzegtermijn van één jaar. Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 125,- per maand excl. BTW voor diverse leveringen en diensten.

COMMERCIELE SERVICEKOSEN (PROMOTIE BIJDRAGE)
€ 64,50 per maand excl. BTW

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur (promotiebijdrage en servicekosten) vermeerderd met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESTEMMING
Winkelruimte / kantoorruimte

DUURZAAMHEIDSAFSPRAKEN
Van de huurovereenkomst maken deel uit bepalingen die betrekking hebben op het duurzaam en milieuvriendelijk gebruik van het gehuurde. Deze bepalingen zullen als bijlage aan de huurovereenkomst worden gehecht en maken daar integraal deel van uit.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het pand.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl