U bent hier :

Koninginneweg 269I AMSTERDAM, ZUID

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 10 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  balkon, berging, gang, toilet
Omschrijving:
Koninginneweg 269-1
Amsterdam Oud-Zuid

Gerenoveerd 2-kamer appartement in Amsterdam-Oud Zuid, per 1 september beschikbaar. Het appartement bevindt zich in de populaire Willemsparkbuurt, aan een zijstraat van de Amstelveenseweg en nabij het Vondelpark. Tram 2 en bus 15 stoppen praktisch voor de deur en zorgen voor een directe verbinding met zowel Station Zuid als het Centraal Station.

INDELING
Op de 1e etage. Entree/gang met toegang tot zowel de slaapkamer als de royale woon-en eetkamer met een tea for two balkon en open keuken welke is voorzien van een 4 pits gasfornuis, (combi)oven, r.v.s. afzuigkap, r.v.s. spoelbak met mengkraan, koelkast en vaatwasser. Via de slaapkamer komt u in de badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel, alsmede de opstelplaats van de aanwezige wasmachine en droger. In de hal bevindt zich een separaat toilet en een inbouwkast.

Gestoffeerd trappenhuis met door bewegingssensoren geschakelde trappenhuis(led)verlichting. Visafooninstallatie met elektrische deuropener.

Let op: zie plattegrond voor actuele indeling.

LIGGING
De Koninginneweg ligt midden in Amsterdam Oud-Zuid op steenworp afstand van het Vondelpark en de horeca en winkels in de Zeilstraat en Amstelveenseweg. Ook het Museumplein, sfeervolle winkelstraten zoals de Cornelis Schuytstraat & de P.C. Hoofstraat en uitstekende eet-en uitgaansgelegenheden, zoals het Concertgebouw zijn nabij gelegen.

Uitstekende verbinding naar het centrum van Amsterdam via Overtoom of Willemsparkweg alsmede Ringweg A-10 via de Amstelveenseweg. De ringweg A10 is bereikbaar in slechts 5 minuten. Tram 2 en bus 15 stoppen praktisch voor de deur en zorgen voor een directe verbinding met zowel Station Zuid (6 minuten) als het Centraal Station (25 minuten).

KENMERKEN
- Tea for two balkon aan de voorzijde
- Dubbel glas door het gehele appartement
- Gestoffeerd: parketvloer in gang, woon- en slaapkamer, tegelvloer in keuken, gordijnen, verlichting alsmede wasmachine en droger
- Twee maanden borg
- Energielabel C, Energie-index 1,55
- Per 1 september beschikbaar
- Contract voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Gestoffeerd in huidige staat
- Totale oppervlakte van circa 70 mē
- Huurprijs € 1.650,- per maand

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg tot 21:00 tegen €6,00 per uur (zondags gratis) met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. Er is geen wachttijd voor een parkeervergunning in deze buurt. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie en de meest actuele stand van zaken.

SERVICEKOSTEN
€ 10,00 per maand
- (Onderhouds)contract intercom
- 1x per 3 maanden schoonhouden trappenhuis

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst door de Raad voor Onroerende Zaken in 2017 vastgesteld of
huurovereenkomst MVA model: januari 2020.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
Verhuurder stelt uitdrukkelijk dat een verhuur niet eerder tot stand komt, dan wanneer zowel over de hoofdzaken (prijs, object, oplevering en aanvullende verhuurbepalingen) als over de details overeenstemming is bereikt.

Om in aanmerking te komen voor het huren van het gestoffeerd appartement aan
de Koninginneweg 269-1 te 1075 CW Amsterdam zijn wij genoodzaakt de onderstaande
inkomensnormen te hanteren.

- ongeveer 55x de maandhuurprijs aan vast inkomen op jaarbasis bij 1 inkomen;
- ongeveer 40x (per persoon) de huurprijs aan vast inkomen op jaarbasis bij 2 inkomens;
- 25% minder indien de meest verdienende partner 55 jaar of ouder is.

Het bruto jaarinkomen wordt gedefinieerd als 13x het bruto maandinkomen.
Inkomen uit loondienst dient te worden aangetoond d.m.v. een originele, meest recente salaris
strook en een werkgeversverklaring (v.z.v. stempel en handtekening of anders op origineel
briefpapier van de werkgever).

Van bovenstaande uitgangspunten kan worden afgeweken indien ouder of ouders zich d.m.v.
een zgn. borgstelling garant willen stellen ter zake van de huurbetalingen voor tenminste een
periode van 2 jaar.

Zelfstandige ondernemers dienen een accountantsverklaring, een recent uittreksel uit het
Handelsregister van de Kamer van Koophandel en een winst & verliesrekening van de
afgelopen 3 jaren te overleggen.


ENGLISH
Koninginneweg 269-1
Amsterdam Oud-Zuid

Renovated 2-room apartment in Amsterdam-Oud Zuid, available per September 1st. The apartment is located in the popular Willemsparkbuurt, on a side street of the Amstelveenseweg and a stone's throw from the Vondelpark. Tram 2 and bus 15 stop practically in front of the door and provide a direct connection to both Station Zuid and Central Station.

LAYOUT
On the 1st floor. Entrance/hallway with access to the bedroom as well to the spacious living and dining room with a balcony and open kitchen which is equipped with a 4-burner gas stove, (combi)oven, stainless steel extractor hood, stainless steel sink with mixer tap, refrigerator and dishwasher. Through the bedroom you can enter the bathroom which is equipped with a bath, separate shower, double sink, as well as the space for the existing washing machine and dryer. In the hallway there is a separate toilet and a built-in wardrobe.

Upholstered staircase with (LED) lighting switched by motion sensors. Visaphone system with electric door opener.

See floorplan for current situation.

LOCATION
The Koninginneweg is located in the heart of Amsterdam Oud-Zuid, a stone's throw from the Vondelpark and the restaurants and shops in the Zeilstraat and Amstelveenseweg. Also The Museumplein, attractive shopping streets such as the Cornelis Schuytstraat & the P.C. Hoofstraat and excellent dining and entertainment venues such as the Concertgebouw are nearby.

Excellent connection to the center of Amsterdam via Overtoom or Willemsparkweg as well as Ring road A-10 via Amstelveenseweg. The A10 ring road can be reached in just 5 minutes.
Tram 2 and bus 15 stop practically in front of the door and provide a direct connection to both Station Zuid (6 minutes) and Central Station (25 minutes).

CHARACTERISTICS
• Tea for two balcony at the front
• Double glazing throughout the apartment
• Semi-furnished: parquet floor in hallway, living room and bedroom, tiled floor in kitchen, curtains, lights as well as washing machine and dryer
• Two months deposit
• Energy label C, Energy-index 1,55
• Available per September 1st
• Contract with an indefinite period with a minimum of 12 months
• Semi-furnished in current condition
• A total surface of approximately 70 mē
• Rental price € 1.650,- per month

PARKING
Paid parking on the public road until 21:00 is priced at € 6,00 per hour (free on Sundays) with the option of applying for a parking permit. There is no waiting time for a parking permit in this area. See the website of the municipality of Amsterdam for more and most current information.

SERVICE FEE
€ 10,00 per month
- (Maintenance)contract intercom
- Keep the stairwell clean once every 3 months

RENTAL ADJUSTMENT
Annually, based on the change in the monthly price index according to the consumer price index (CPI) series of all households, published by Statistics Netherlands (CBS).

OTHER CONDITIONS
Rental agreement based on the standard model of the Real Estate Council (ROZ), as used by the Dutch Association of Real Estate Agents (NVM) or rental agreement MVA model: January 2020.


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl