U bent hier :

Markerstraat 18-03 AMSTELVEEN

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort  :  Parkeergelegenheid
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Garage capaciteit  :  1 auto('s)
Omschrijving:
Markerstraat 18-03 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan in de wijk "Randwijck" een garage in een blok van 6 garages met een royale oprit. De garage is voorzien van een kanteldeur, betonnen vloer en elektriciteit.

De snelweg A-9 is goed en snel te bereiken. Het winkelcentrum "Gelderlandplein" in Amsterdam Buitenveldert evenals de Zuidas en station Zuid zijn eveneens binnen 5 auto minuten te bereiken.

- vraagprijs EURO 65.000,-- k.k.
- oplevering/aanvaarding: in overleg.

ENGLISH SUMMARY

Markerstraat 18-03 in Amstelveen

We offer for sale in the district "Randwijck" a garage in a block of 6 garages with a spacious driveway. The garage has a tilt door, concrete floor and electricity.

The A-9 motorway is easily and quickly accessible. The shopping center "Gelderlandplein" in Amsterdam Buitenveldert as well as the Zuidas and Zuid station can also be reached within 5 minutes by car.

- asking price: EURO 65.000,-- costs for the buyer,
- transfer in consultation.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl