U bent hier :

Michelangelostraat 17 hs Amsterdam

Huurprijs € 3.370 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  150 m²
Inpandige ruimte  :  28 m²
Inhoud  :  655 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, oost, 7 x 12.90 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  stookruimte, provisieruimte
Omschrijving:
MICHELANGELOSTRAAT 17-hs te AMSTERDAM

Wij bieden te huur aan op loopafstand van de Beethovenstraat en het Hilton Hotel een prachtig en karakteristiek dubbel benedenhuis met een ruime kelder van circa 28 m2 (niet meegerekend in oppervlakte) en diepe achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid om de hoek van de Gerrit van der Veenstraat tussen de Apollolaan en de Stadionweg op loopafstand van de Zuidas en station Zuid/WTC. Iets verderop bevinden zich de winkels in de Beethovenstraat. Basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S-108 en S-109) en met het openbaar vervoer (station Zuid en station RAI)

Indeling woning:

Parterre: kamer-en-suite met openslaande deuren naar de achtertuin (oost ligging), woon/eetkeuken met inbouwapparatuur, gang, hal, toilet, toegang tot de kelder. De hal en woonkamer en-suite zijn voorzien van een prachtige visgraat parketvloer. Vanaf de begane grond is ook de kelderruimte bereikbaar.

Trap naar de eerste verdieping, overloop, 3 slaapkamers, zeer grote badkamer met ligbad, toilet en douche, gang, balkons aan voor- en achterzijde.

Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte ca. 150 m (excl. kelder van ca 28 m2)
-Inhoud woning ca. 655 m
-Ruime achtertuin ca. 85 m
-Twee balkons,
-Onderhoud binnen en buiten uitstekend,
-Verwarming/warm water: c.v.-ketel,
-Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en overige nutsvoorzieningen,
-Huurprijs wordt jaarlijks geindexeerd,
-Waarborgsom/bankgarantie 2 maanden huur,
-Geen groepsbewoning,
-Beschikbaar per 1 juni 2020 voor minimaal 1 jaar,
-Dubbel glas HR ++.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl