U bent hier :

Michelangelostraat 19bv AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  191 m²
Inhoud  :  644 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  balkon, overloop, toilet
Omschrijving:
Michelangelostraat 19-bv te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een royaal, zojuist geheel gerenoveerd en gestoffeerde luxe woning aan van circa 191 m2 verdeeld over de 2e, 3e en 4e etage.

De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid om de hoek van de Gerrit van der Veenstraat tussen de Apollolaan en de Stadionweg op loopafstand van de Zuidas en station Zuid/WTC. Iets verderop bevinden zich de winkels in de Beethovenstraat. Basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S-108 en S-109) en met het openbaar vervoer (station Zuid en station RAI).

Indeling woning: entree/eigen opgang naar de 2e verdieping.

Indeling 2e verdieping: overloop ruimte met meterkast en toilet met fontein, grote L-vormige woon/eetkamer met toegang tot een balkon, luxe open Siematic keuken met alle inbouwapparatuur aan de achterzijde. Trap naar de 3e verdieping.

Indeling 3e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde met toegang tot balkon), badkamer voorzien van een ligbad, douche en een extra brede wastafel. Vanuit de badkamer is het balkon aan de voorzijde toegankelijk. Trap naar de 4e verdieping.

Indeling 4e verdieping: overloop met cv-ketel en toegang tot dakterras, royale 2e badkamer met een dubbele wastafel, toilet en douche. Grote 4e slaapkamer eveneens met toegang tot het dakterras.


Bijzonderheden:

- de woning beschikt over energielabel A,
- de woning is per direct beschikbaar,
- minimale huurperiode is 1 jaar,
- geen contractkosten voor huurder,
- geen delers,
- de gehele woning is voorzien van fraaie parketvloeren,
- de woning is compleet gerenoveerd,
- ruime parkeermogelijkheden in de directe omgeving, vrij uitzicht over plantsoen,
- huurprijs 5.150,-- per maand, geen servicekosten,
- waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur.

ENGLISH SUMMARY

Michelangelostraat 19-bv in Amsterdam

We offer for rent a spacious, recently completely renovated and upholstered luxury apartment of approximately 191 m2 spread over the 2nd, 3rd and 4th floor.

The property is located in the popular Zuid district around the corner from Gerrit van der Veenstraat between Apollolaan and Stadionweg within walking distance of Zuidas and Zuid/WTC station. A little further on are the shops in the Beethovenstraat. Primary schools, secondary schools and the British School are located in the immediate vicinity. The location is easily accessible by car via the A-10 ring road, exit Zuid and exit Rai (S-108 and S-109) and by public transport (South station and RAI station).

Layout of the apartment: entrance / private entrance to the 2nd floor.

Layout 2nd floor: landing area with meter cupboard and toilet with fountain, large L-shaped living/dining room with access to a balcony, luxurious open Siematic kitchen with all appliances at the rear. Stairs to the 3rd floor.

Layout 3rd floor: landing, 3 bedrooms (2 at the rear and 1 at the front with access to balcony), bathroom with a bath, shower and an extra wide sink. The balcony at the front is accessible from the bathroom. Stairs to the 4th floor.

Layout 4th floor: landing with central heating boiler and access to roof terrace, spacious 2nd bathroom with a double sink, toilet and shower. Large 4th bedroom also with access to the roof terrace.


Particularities:

- the apartment has a energy performance certificate A,
- the apartment is available immediately,
- minimum rental period is 1 year,
- no contract costs for the tenant,
- no divisors,
- the entire apartment has beautiful parquet floors,
- the house has been completely renovated last year,
- ample parking options in the immediate vicinity, unobstructed view over the park,
- rental price 5,150 per month, no service costs,
- deposit/bank guarantee of 2 months rent.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl