U bent hier :

Nieuwerhoek 34 AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  190 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Inhoud  :  520 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 6.50 x 5.50 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, gang, hal, stookruimte, toilet, wasruimte
Omschrijving:
-----TE HUUR------

Nieuwerhoek 34 te Amsterdam

Uitstekend onderhouden, modern en volledig gemeubileerd familiehuis verdeeld over 3 woonlagen met 4/5 slaapkamers, voor -en achtertuin en optioneel een garage op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos in de wijk Buitenveldert.

Indeling woning: entree/hal met meterkast, tussenhal met toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. Gastentoilet met fontein. Royale en lichte woonkamer met toegang tot de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en is tevens via een achterom te bereiken. De voorzijde kijkt vrij uit. Open moderne keuken met kookeiland en voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de pantry/bijkeuken te bereiken. Hier bevinden zich de wasmachine/droger aansluiting en de cv-ketel.

Trap naar de eerste verdieping, overloop ruimte, 2 slaapkamers aan de achterzijde en de master bedroom met inloopkast aan de voorzijde alsmede een klein balkon. De badkamer is stijlvol afgewerkt en bevindt zich tussen de slaapkamers in en is via de overloop te bereiken. De badkamer beschikt over 2 wastafels met wastafelmeubel, spiegel met verlichting, inloopdouche, een ligbad en een extra toilet.

Trap naar de 2e verdieping, 2 slaapkamers (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde). De slaapkamer aan de voorzijde grenst aan de 2e badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en douche. 2e kamer aan de achterzijde.

Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 25), diverse busverbindingen waaronder lijn 62 en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand evenals het luxe winkelcentrum "Gelderlandplein".

Bijzonderheden:

- geen woningdelers,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- 2 maanden borg,
- 4/5 slaapkamers,
- huurprijs EURO 4.000,-- per maand exclusief per maand,
- optioneel is er een garage te huur tegenover de woning. De huurprijs voor de garage is EURO 225,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

-----FOR RENT------

Nieuwerhoek 34 in Amsterdam

Well maintained, modern and fully furnished family house spread over 3 floors with 4/5 bedrooms, front and back garden and optionally a garage a stone's throw from the Amsterdamse Bos in the Buitenveldert district.

Layout of the house: entrance/hall with meter cupboard, intermediate hall with access to the living room and the stairs to the first floor. Guest toilet with fountain. Spacious and bright living room with access to the backyard. The backyard is located on the Southwest and can also be reached through a back. The front has a clear view. Open modern kitchen with cooking island and equipped with all appliances. The pantry/scullery can be reached from the kitchen. The washer/dryer connection and the central heating boiler are located here.

Stairs to the first floor, landing area, 2 bedrooms at the rear and the master bedroom with walk-in closet at the front and a small balcony. The bathroom is stylishly finished and is located between the bedrooms and can be reached via the landing. The bathroom has 2 washbasins with washbasin furniture, mirror with lighting, walk-in shower, a bath and an extra toilet.

Stairs to the 2nd floor, 2 bedrooms (1 at the front and 1 at the rear). The bedroom at the front is adjacent to the 2nd bathroom. This bathroom has a sink, toilet and shower. 2nd room at the rear.

Good access to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (trams 5 and 25), various bus connections including line 62 and Zuid/WTC station. Parking in front of the door with a parking permit (no waiting time).

Various neighborhood shopping centers, the Amsterdamse Bos and the Amstelpark are also within walking distance, as is the luxury shopping center "Gelderlandplein".

Particularities:

- no home sharers,
- subject to landlord approval,
- minimum rental period 1 year,
- delivery/acceptance: in consultation,
- the house is fully furnished,
- 2 months deposit,
- 4/5 bedrooms,
- rental price EURO 4.000,-- per month excluding per month,
- optionally there is a garage for rent opposite the house. The rent for the garage is EURO 225,-- per month.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl