U bent hier :

Nobel 61 MIJDRECHT

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  239 p/mnd
Woonoppervlakte  :  68 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  218 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Nobel 61 te Mijdrecht

Wij bieden te koop aan een sfeervol en goed onderhouden 3-kamerappartement gelegen op de 3e verdieping van het appartementencomplex 'De Nobel' te Mijdrecht. De woning beschikt over een dubbel balkon op het zuiden met uitzicht op het groen op korte afstand van diverse voorzieningen en openbaar vervoer. Op de begane grond bevindt zich nog een eigen berging. Het centrum van Mijdrecht is op korte afstand bereikbaar. Voor het appartementencomplex is een groot parkeerterrein. Het appartement is bereikbaar middels trap en/of de lift.

Via de galerij is het appartement bereikbaar. Naast de voordeur is de meterkast gesitueerd.

Indeling appartement: entree/hal met garderobe en toegang tot slaapkamer aan de voorzijde, royale woonkamer met open keuken en toegang tot het grote balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder koelkast, diepvries, vaatwasser, elektrische kookplaat, recirculatiekap, magnetron en oven. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar met toegang tot een separate toiletruimte, berg/stookruimte, badkamer en de 2e slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad. De 2e slaapkamer heeft eveneens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:

- uitstekende parkeergelegenheid voor de deur,
- kleinschalig van opzet met uitzicht op plantsoen,
- gedeeltelijk dubbele beglazing,
- lift aanwezig,
- oplevering/aanvaarding: in overleg.


Nobel 61 in Mijdrecht

We offer for sale an attractive and well-maintained 3-room apartment located on the 3rd floor of the apartment complex 'De Nobel' in Mijdrecht. The apartment has a double balcony facing south with a view on the greenery, a short distance from various facilities and public transport. There is a private storage room on the ground floor. The center of Mijdrecht is a short distance away. There is a large parking lot in front of the apartment complex. The apartment is accessible by stairs and / or the elevator.

The apartment is accessible through the gallery. The meter cupboard is located next to the front door.

Layout apartment: entrance / hall with wardrobe and access to bedroom at the front, spacious living room with open kitchen and access to the large balcony. The kitchen is equipped with various built-in appliances including refrigerator, freezer, dishwasher, electric hob, recirculation hood, microwave and oven. From the living room, the hall is accessible with access to a separate toilet room, storage / boiler room, bathroom and the 2nd bedroom. The bathroom has a sink and a bathtub. The 2nd bedroom also has access to the balcony.

Particularities:

- excellent parking in front of the door,
- on a small scale with a view of the park,
- partially double glazed windows,
- elevator present,
- delivery / acceptance: in consultation.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl