U bent hier :

Nobel 61 Mijdrecht

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  In onderhandeling
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inhoud  :  180 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Wij bieden te huur aan een sfeervol, goed onderhouden en volledig gemeubileerd 3-kamerappartement gelegen op de 3e verdieping van het appartementencomplex 'De Nobel' te Mijdrecht. De woning beschikt over een dubbel balkon op het zuiden met uitzicht op het groen op korte afstand van diverse voorzieningen en openbaar vervoer. Het centrum van Mijdrecht is op korte afstand bereikbaar. Voor het appartementencomplex is een groot parkeerterrein. Het appartement is bereikbaar middels trap ende lift. Beneden in de centrale hal bevinden zich het bellentableau en de lift.

Via de galerij is het appartement bereikbaar. Naast de voordeur is de meterkast gesitueerd.

Indeling appartement: hal met garderobe en toegang tot slaapkamer, royale woonkamer met open keuken en toegang tot het grote balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar met toegang tot een separate toiletruimte, berg-/stookruimte, badkamer en de 2e slaapkamer.
De 2e slaapkamer heeft eveneens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:

- uitstekende parkeergelegenheid voor de deur,
- kleinschalig van opzet met uitzicht op plantsoen,
- geheel voorzien van dubbele beglazing,
- lift aanwezig,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- geen groepsbewoning,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv/internet en voorschot stookkosten en warm water.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl