U bent hier :

Noordhollandstraat 18 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  141 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  214 m²
Inhoud  :  493 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 6.26 x 9 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, gang, hal, stookruimte, tochtportaal, toilet
Omschrijving:
Noordhollandstraat 18 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een goed onderhouden, familiehuis (type hoekwoning) van 141 m2 verdeeld over 2 woonlagen met voor -en achtertuin en een naastgelegen garage. De woning is gelegen tussen De Cuserstraat en de Van Nijenrodeweg in een groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert in een rustige straat.

Indeling woning: entree/hal met meterkast, hal, toilet met fontein en trap naar eerste verdieping. Onder de trap bevindt zich nog een trapkast. Vanuit de hal zijn zowel de woonkamer als de keuken te bereiken. De royale woonkamer is circa 38 m2 en biedt toegang tot de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en is uitgebreid middels een uitbouw. Hier bevinden zich de cv-ketel en de wasmachine aansluiting. Vanuit de (bij)keuken zijn er 2 naar buiten draaiende deuren met toegang tot de tuin. De achtertuin ligt op het Zuidwesten. In de tuin staat nog een aangebouwde berging. Vanuit de tuin is ook de garage te bereiken.

Trap naar de eerste verdieping.

Overloop ruimte, 4 slaapkamers (2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde). De badkamer is gelegen tussen de 2 grote slaapkamers en te bereiken via de overloop.De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en een 2e toilet.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne
en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109 en A-9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- de erfpachtscanon is eeuwigdurend afgekocht!
- naastgelegen garage aan de Vijverhoef 31 is bij de vraagprijs inbegrepen,
- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is aan de voor –en achterzijde voorzien van dubbel glas.

ENGLISH SUMMARY

Noordhollandstraat 18 in Amsterdam

We offer for sale a well-maintained, family house (type corner house) of 141 m2 spread over 2 floors with front and back garden and an adjacent garage. The property is located between De Cuserstraat and Van Nijenrodeweg in a green and child-friendly neighborhood in Amsterdam-Buitenveldert in a quiet street.

Layout of the house: entrance/hall with meter cupboard, hall, toilet with fountain and stairs to first floor. There is another cabot/storage under the stairs. Both the living room and the kitchen can be reached from the hall. The spacious living room is approximately 38 m2 and offers access to the backyard. The kitchen is equipped with various equipment and has been expanded by means of an extension. Here are the central heating boiler and the washing machine connection. From the (scullery) kitchen/pantry there are 2 outwards opening doors with access to the garden. The backyard is located on the Southwest. There is an attached storage shed in the garden. The garage can also be reached from the garden.

Stairs to the first floor.

Landing space, 4 bedrooms (2 at the front and 2 at the rear). The bathroom is located between the 2 large bedrooms and can be reached via the landing. The bathroom has a shower, washbasin with furniture and a 2nd toilet.

Buitenveldert is a quiet and green neighborhood with many schools in the southern part of the city, located between the Zuidas and Amstelveen. The VU University and the VU University Hospital are also located nearby. The Amsterdamse Bos, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve are within walking distance. Many good shopping facilities nearby, the Rooswijck shopping center in the immediate vicinity and a little further, the modern
and luxury shopping center "Gelderlandplein". Very favorable location in relation to public transport (tram 5 and express tram 51 and various bus connections) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109 and A-9). WTC/Zuid station and RAI are a short distance away.

Particularities:

- the leasehold canon has been bought off forever!
- adjacent garage on Vijverhoef 31 is included in the asking price,
- the seller will make an energy label available upon sale,
- the house has been measured according to the NEN 2580 standard, measurement report available,
- delivery/acceptance: in consultation,
- the house is fitted with double glazing at the front and rear.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl