U bent hier :

Oostenburgervoorstraat 276 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 99 p/m
Bouwjaar  :  1720
Ligging  :  Aan vaarwater, vrij uitzicht, in centrum, aan rustige weg, aan park, aan water
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inhoud  :  160 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  stookruimte, hal
Omschrijving:
Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend


Een uniek 3-kamer appartement in voormalig VOC Pakhuis omringd door water. Een sfeervol appartement met prachtig uitzicht op privétuin, het park Oostenburg, de molen en de stad. Met een grote, fraai ingerichte gezamenlijke tuin, een eigen aanlegsteiger voor uw bootje en de mogelijkheid tot het kopen van een privé parkeerplaats. Heerlijk rustig wonen in het centrum van Amsterdam.

INDELING
Via de gezamenlijke entree komt u in het atrium, een grote gemeenschappelijke ruimte die grenst aan het water en de aanlegsteiger, voor bijvoorbeeld een gezellige borrel!

Via de ruime lift komt u op de derde etage waar de toegang tot het appartement zich bevindt. U komt binnen in de hal, die toegang geeft tot een slaapkamer, de badkamer, de inpandige bergkast (washok) en de woonkamer. Via de ruime, zeer lichte woonkamer met mooie, donker houten vloer gaat u de hoek om naar de open keuken/eetkamer. Vanuit daar komt u in de tweede slaapkamer (ook te gebruiken als werkruimte). De twee slaapkamers liggen naast elkaar en zijn van elkaar gescheiden door een kastenwand met bovenramen en een tussendeur.

Vanuit alle leefruimtes kijkt u uit op het water door grote schuiframen die van de vloer tot aan het plafond lopen over de gehele breedte van de woning. Het keukenblok is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer heeft een ligbad, toilet en wastafel.

LIGGING
Het complex ligt aan het gezellige park Oostenburg, met een pleintje en een klein speeltuintje. Rondom het complex is een eigen aanlegsteiger en aan de parkzijde is een fraaie gemeenschappelijke tuin op het zuiden aangelegd. De tuin wordt goed onderhouden en heeft een aantal zitjes, waardoor buren gelijktijdig ongestoord van de tuin kunnen genieten. Het appartement is gelegen op eigen grond.

De woning ligt in het populaire eilandengebied. De ligging is erg rustig, groen en toch centraal met de Nieuwmarktbuurt, Artis, Panama, De Molen (Brouwerij het IJ), stadsstrand Roest en het Scheepvaartmuseum om de hoek. Goed bereikbaar met openbaar vervoer (treinstation CS en tram 10) en met de auto (Piet Heijn- en IJ-tunnel).

VvE
De woning heeft een goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaren.
De vereniging wordt beheerd via Vincent & Vincent (en actieve bewoners). De servicekosten bedragen € 99,-- per maand. De servicekosten bestaan o.a. uit watergeld, opstal/WA-verzekering, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud.

DIVERSEN
- Woonoppervlakte ca 65 m˛
- Gezamenlijke afgesloten (gewelf) berging ca. 5 m˛
- Bosch HCR combiketel, bouwjaar 2008
- Eigen grond
- Gezamenlijke fietsen berging
- Parkeerplek (is los te koop voor) € 30.000,-- K.K.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat als bedoeld in de regeling energieprestatie gebouwen zgn. EPA-certificaat.
Koper gaat er mee akkoord dat ook bij de levering dit certificaat niet aanwezig zal zijn.

Koper mag voor zijn kosten alsnog een EPA-certificaat aanvragen.
Verkoper zal hier zijn medewerking aan verlenen.
Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: boudewijn van den Biggelaar
Tel: 020 7371786
EMail: boudewijn@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl