U bent hier :

Oudaen 29 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  160 m²
Perceeloppervlakte  :  120 m²
Inhoud  :  547 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, zuid, 5.50 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, douche, hal
Omschrijving:
Oudaen 29 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een drive-in woning van circa 160 m2 verdeeld over 3 lagen met een achtertuin op het zuiden gelegen tussen de Cuserstraat en de Van Nijenrodeweg in een rustige, groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert.

Indeling woning: entree/hal met meterkast. Direct naast de entree is een deur met toegang tot de berging. Tussenhal met toegang tot 2 kamers aan de achterzijde, stookruimte en een kamer met douche. Deze kamer is ingebouwd in de voormalig garage. Vanuit beide kamers is er toegang tot de diepe tuin op het Zuiden.

Trap naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping: overloop ruimte met toilet en fontein, half open keuken aan de voorzijde. Grote L-vormige door zon woonkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is over de volledige breedte van de woning.

Trap naar de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping: overloop ruimte met toilet, 2 slaapkamers aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde gelegen met toegang tot een balkon en eveneens toegang tot de badkamer. De badkamer is ook toegankelijk via de overloop. De badkamer is voorzien van 2 wastafels, douche en een ligbad.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9). Station WTC/ Zuid en RAI en de Noord-Zuidlijn zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is gelegen op erfpachtgrond, het betreft een vaste canon van EURO 226,-- Het tijdvak loopt tot 15 september 2034,
- asbestclausule, oudbouwclausule en niet zelfbewoningsclausule van toepassing,
- de woning wordt "as is" aangeboden.

ENGLISH SUMMARY

Oudaen 29 in Amsterdam

We offer for sale a drive-in house of approximately 160 m2 spread over 3 layers with a south-facing backyard located between Cuserstraat and Van Nijenrodeweg in a quiet, green and child-friendly neighborhood in Amsterdam-Buitenveldert.

Layout of the house: entrance/hall with meter cupboard. Right next to the entrance is a door with access to the storage room. Intermediate hall with access to 2 rooms at the rear, boiler room and a room with shower. This room is built into the former garage. From both rooms there is access to the deep south-facing garden.

Stairs to the first floor.

Layout first floor: landing area with toilet and fountain, half open kitchen at the front. Large L-shaped living room with access to the balcony at the rear. The balcony is over the full width of the house.

Stairs to the second floor.

Layout second floor: landing area with toilet, 2 bedrooms at the front and a large bedroom at the rear with access to a balcony and also access to the bathroom. The bathroom is also accessible from the landing. The bathroom has 2 sinks, a shower and a bath.

Buitenveldert is a quiet and green neighborhood with many schools in the southern part of the city, located between the Zuidas and Amstelveen. The VU University and the VU University Hospital are also located nearby. The Amsterdamse Bos, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve are within walking distance. Many good shopping facilities nearby, in the immediate vicinity the Rooswijck shopping center and a little further, the modern and luxurious shopping center "Gelderlandplein". Very favorable location in relation to public transport (tram 5 and express tram 51 and various bus connections) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109 and A-9). WTC/Zuid and RAI stations and the North-South line are a short distance away.

Particularities:

- the seller will make an energy label available upon sale,
- the house has been measured according to the NEN 2580 standard, measurement report available,
- delivery/acceptance: in consultation,
- the house is located on leasehold land, it concerns a fixed ground rent of EURO 226,-- The period runs until September 15, 2034,
- asbestos clause, old building clause and non-self-occupancy clause applicable,
- the property is offered "as is".

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl