U bent hier :

Oudezijds Achterburgwal 129 C Amsterdam

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1928
Ligging  :  Aan water, in centrum
Woonoppervlakte  :  44 m²
Inhoud  :  132 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
TURN KEY – FURNISHED - CITY CENTRE – REFURBISHED - 1 BEDROOM
Hartje CENTRUM, aan het water van de Oudezijds Achterburgwal, nabij de Nieuwmarkt en de Dam, bieden wij aan een gerenoveerd en TURN KEY appartement (44 m2). Aan de voorzijde de woonkamer met drie ramen op de gracht. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, moderne keuken open keuken en ligt op de 2e verdieping. Gemeubileerde verhuur, direct beschikbaar.

LOCATIE
Gelegen aan de Oudezijds Achterburgwal in hartje centrum, met volop winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Nieuwmarkt, het Waterlooplein, de Oude Doelenstraat (welke uitkomt op de Dam) en de Kalverstraat. Op de Nieuwmarkt een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen.

Met zo'n centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets. Maar het appartement is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer (o.a. metro 51, 53, 54 en tram 4 en 14). Het Centraal Station bevindt zich op slechts één metro halte afstand, met diverse, bus-, tram- en treinverbindingen.

INDELING
TWEEDE VERDIEPING
Entree van de woning op de tweede etage met toegang tot de open keuken. De keuken is nieuw en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een oven en koelkast. Naar de voorzijde loopt deze door in de woonkamer met drie ramen uitzicht op de gracht. Naar de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. Het appartement heeft zowel ramen aan de voorzijde als aan de zijkant van de woning, en heeft hierdoor veel daglicht. De toegang van de badkamer met inloop douche bevindt zich in de slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
- TURN KEY appartement, gemeubileerd
- Locatie in het hart van de stad, nabij de Nieuwmarkt en de Dam
- Gelegen aan de gracht van de Oudezijds Achterburgwal
- Gerenoveerd appartement
- Woonoppervlakte 44 m2
- 1 slaapkamer
- Per direct beschikbaar
- Virtuele bezichtigingen mogelijk, neem contact op met ons kantoor
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl