U bent hier :

Overvoorde 33 Amsterdam

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 165 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse F
VVE bijdrage  :  165 p/mnd
Woonoppervlakte  :  68 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  225 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, provisieruimte, balkon
Omschrijving:
Overvoorde 33 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan tussen de Van Boshuizenstraat en de Van Nijenrodeweg een licht 3-kamer-appartement van circa 68 m2 gelegen op de 3e en bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Er is nog een aparte berging op de begane grond.

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam-Buitenveldert aan de Kastelenstraat met een Jumbo supermarkt, diverse restaurants en winkelcentrum "Gelderlandplein" op loopafstand. Station Zuid/WTC en de Zuid As liggen op fietsafstand rijden, net als de Vrije Universiteit en het VU mc Het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, Noord Zuidlijn en diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC en station RAI.

Indeling appartement: trap naar de derde verdieping.

Entree met meterkast, hal met toegang tot diverse vertrekken, dichte keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur en een vaste kast, separaat toilet met fontein, badkamer voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, wasmachine aansluiting en boiler. Grote slaapkamer aan de galerij zijde. Royale woonkamer met vaste kast en toegang tot het balkon (zuid ligging). Vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer bereikbaar. Aparte berging op de begane grond.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte circa 68 m2,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de erfpachtcanon is afgekocht tot 2051,
- parkeren middels vergunning, geen wachttijd,
- 2 slaapkamers.

ENGLISH SUMMARY

Overvoorde 33 in Amsterdam

We offer for sale a light 3-room-apartment of 68 m2 on the third and top floor with a storage on the ground floor in a well maintained apartment building. The storage is located on the ground floor. The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert between the Van Boshuizenstraat en the Van Nijenrodeweg close of the shopping centre "Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas). There are also some local stores on walking distance.

Layout: stairs to the third floor.

Third floor: entrance, meter cabinet, hallway, closed kitchen with some built-in equipment, separate toilet with sink, bathroom with bathtub, sink, connection for the washing machine and the boiler. Big bedroom at the front of the apartment. Spacious living area with access to the balcony (facing south). From the living room there is also access to the second bedroom. Separate storage on the ground floor.

Particularities:

- apartment of 68 m2,
- 2 bedrooms,
- delivery in consultation,
- lease hold. The lease is prepaid till 2051,
- parking for permit holders, permit available immediately.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl