U bent hier :

Pieter Aertszstraat 29-O AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  onderstuk
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Omschrijving:
Pieter Aertszstraat 29-O te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een casco begane grond (woonruimte) van circa 153 m2 midden in de populaire Pijp, tussen het Sarphatipark en het Henrick de Keijserplein

De Pijp staat bekend om haar gezelligheid. De woning ligt om de hoek van een gamma aan leuke winkels, cafés en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de diverse supermarkten in de buurt, welke op loopafstand zijn gelegen. Tevens zijn de beroemde Albert Cuypmarkt en het Marie Heinekenplein op loopafstand gelegen. Hier vindt u naast goede verse producten ook leuke eettentjes en cafés. Met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer is de woning goed te bereiken. Op steenworp afstand zijn diverse tramhaltes te vinden en tevens zijn de treinstations Amstel, RAI en Zuid/WTC goed bereikbaar.

Bijzonderheden:

-CASCO ruimte van circa 153 m2,
-appartementsrecht,
-EIGEN GROND,
-er is door de gemeente een omgevingsvergunning afgegeven, deze kan door koper worden overgenomen,
-oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel.

ENGLISH SUMMARY

Pieter Aertzstraat 29-O in Amsterdam

We offer a spacious ground floor apartment of approximately 153 m2 located in the very popular area called "De Pijp" around the corner of the Sarphatipark and the Albert Cuijp market. De Pijp has a lot of cosy and good restaurants offer as well as bars/cafés, the Sarphatipark and the Amstel river on walking distance. The Amstel station can be reached within 15 biking minutes. Public transport close to the apartment and easy access to station RAI, Amstel station and Station Zuid/WTC.

Features:

- Space of approximately 153 m2 that needs a full refurbishment,
- delivery in consultation,
- FREEHOLD.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl