U bent hier :

Pieter Cornelisz. Hooftstraat 41 III/IV Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  140 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Inhoud  :  420 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, dakterras
Omschrijving:
* English presentation below *
Zeer fraai en volledig gerenoveerd (2016) dubbel bovenhuis met dakterras op een exclusieve locatie in het populaire Museumkwartier. Het appartement beschikt over een zeer royale woonkamer op de derde verdieping met openslaande deuren naar een terras op het Zuiden. Op de vierde verdieping treft u de slaapkamers, badkamer en walk-in closet met toegang tot het dakterras aan de achterzijde op het Zuiden. Het appartement ligt in het hart van Amsterdam, Oud-Zuid, Museumkwartier, in de meest exclusieve winkelstraat van Nederland. Tussen het Vondelpark en het Museumplein. Tijdens de renovatie zijn historische details zoals de plafond-ornamenten en schouwen behouden. Op de kapverdieping is de fraaie spantconstructie in het zicht gebleven.

LIGGING
Veel restaurants en winkels liggen op loopafstand, evenals de beroemde musea, zoals het Rijksmuseum en theaters en zalen zoals het Concertgebouw. Het Vondelpark ligt om de hoek. De P.C. Hooftstraat is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (o.a. trams 1, 2, 3, 5 en 12, buslijnen 142, 170, 172 en 197). Ook de luchthaven Schiphol is zeer snel bereikt.

INDELING
DERDE VERDIEPING
Entree via de eigen appartementsdeur met garderobe op de tweede verdieping. Trap naar de woonkamer met dubbele toegangsdeuren. Ruime woonkamer, twee ramen aan de voorzijde, met voldoende ruimte voor een zithoek en een grote eettafel. Grenzend aan de woonkamer vindt u een volledig uitgeruste keuken. De moderne hoogglans witte keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een grote ingebouwde koelkast, vriezer en vaatwasser en veel kastruimte. Op de derde verdieping is er een apart toilet met wastafel. De achterzijde van de woonkamer, beschikt over openslaande dubbele deuren met toegang tot een terras op het Zuiden.

VIERDE VERDIEPING
De bovenste verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van het appartement. De badkamer ligt tussen beide slaapkamers en is direct bereikbaar vanuit de master bedroom, met tevens aparte toegang vanuit de hal. Aan de voorzijde is een separate walk-in closet beschikbaar. Aan de achterzijde van het appartement ligt het dakterras, ca. 15 m2 op het Zuiden, met uitzicht op het Rijksmuseum.

BIJZONDERHEDEN
- Dubbel bovenhuis met dakterras
- Royale woonkamer over de gehele derde verdieping met terras op het Zuiden
- Volledig gerenoveerd
- Volledig uitgeruste keuken in hoogglans wit
- 2/3 slaapkamers, aangrenzende badkamer, walk-in closet
- Badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel
- Door het gehele appartement eikenhouten vloeren
- Hoge plafonds, dubbele beglazing, draai-kiepramen
- LED inbouwspots met dimmer, intercom met video
- Zeer goed gelegen ten opzichte van de luchthaven Schiphol
- Centrale ligging in het hart van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark en het Museumplein
- Direct beschikbaar
- Huurperiode max. 2 jaar
- Niet geschikt voor 3 woningdelers

ENGLISH
Light and bright DOUBLE top floor apartment, with roof terrace. Very large lving room on the 3rd floor with terrace at the back, fully renovated (2016), oak floors. Exclusive location in the popular "Oud Zuid" in between Vondelpark and the Rijksmuseum. Parking permit directly available. Approx. 135 m2 . Modern open kitchen, fully equipped. Two bedrooms at the fourth floor. The master bedroom has an adjacent bathroom and a walk-in closet next to the 2 bedrooms, possible to use them as 3 bedrooms. Historic details like ornamented ceilings have been preserved.

The apartment is located close to the heart of Amsterdam in the most exclusive shopping district of the Netherlands. Situated in the popular district Oud-Zuid near the Vondelpark, Museumplein and Leidseplein. Lots of restaurants and shops are within walking distance, as well as the renowned museums and theatres. The P.C. Hooftstraat is easily accessible by public transport and by car, and well situated near Schiphol airport.

LAYOUT
THIRD FLOOR
Entrance and wardrobe of the apartment at the second floor, with staircase leading to the third floor. Light and bright spacious living room, with ample room for a sitting area and a large dining room table. Adjacent to the living room you find a fully equipped kitchen. The modern high gloss white kitchen has a 5-burner stove, a large built-in refrigerator, freezer and dishwasher and plenty of cupboard space. On the third floor there is a separate toilet area with washbasin. The back of the apartment has double doors and opens up to a balcony facing south.

FOURTH FLOOR
The top floor consists of two large bedrooms, one at the front and one at the back of the apartment. The bathroom is located in between the bedrooms and directly connected to the master bedroom, with a separate entrance from the hall. A third room at the front of the apartment is currently being used as walk-in closet. At the back of the apartment you reach the large roof terrace, facing south, with a view on the Rijksmuseum.

MAIN FEATURES
- Double top floor apartment
- Spacious living room on the third floor with terrace facing south
- Fully renovated
- Fully equipped kitchen in modern white
- Roof terrace on the fourth floor
- 2/3 bedrooms, adjacent bathroom, walk-in closet
- Bathroom with bath, separate shower and double washbasin
- 2 restrooms, one on each floor
- Lovely wooden floors
- High ceilings, double glazing, turn-tilt windows
- Built-in LED spots with dimmer, intercom with video
- Very well situated to Schiphol airport
- Superb location in the heart of Amsterdam, between Vondelpark and Museum square
- Available directly.
- Max rental period 24 months.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl