U bent hier :

Rondeel 36 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 172 p/m
Bouwjaar  :  1981-1990
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  172.00 p/mnd
Woonoppervlakte  :  104 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  313 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  balkon, berging, bijkeuken, gang, hal, stookruimte, toilet, wasruimte
Omschrijving:
Rondeel 36 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een 4-kamer-HOEK-appartement van circa 104 m2 met een balkon op het zuiden gelegen op de vijfde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex.

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam-Buitenveldert nabij de Kastelenstraat met een Jumbo supermarkt, diverse restaurants en winkelcentrum "Gelderlandplein" op loopafstand. Station Zuid/WTC en de Zuid As liggen op fietsafstand rijden, net als de Vrije Universiteit en het VU mc Het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, Noord Zuidlijn en diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC en station RAI. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Via de afgesloten, gemeenschappelijke entree met brievenbussen/bellentableau en toegang naar lift, centraal trappenhuis alsmede de bergingen komt u binnen. De vijfde verdieping is middels lift of trap bereikbaar.

Indeling appartement:

Entree/hal met garderobe en gang vanwaar uit alle vertrekken toegankelijk zijn. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken heeft een aansluiting voor een wasmachine en droger en de cv-ketel hangt hier ook. 2 grote slaapkamers aan de achterzijde. Ruime badkamer voorzien van een aparte douche, wastafel en een ligbad. Apart toilet met fontein. Royale en lichte woonkamer met uitzicht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een 3e (slaap)kamer. Vanuit deze kamer is het balkon (zuid ligging) bereikbaar. Separate berging op de begane grond in de onderbouw.

Bijzonderheden:

- voldoende parkeergelegenheid middels parkeervergunning voor de deur,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- lift aanwezig,
- 3 slaapkamers,
- bouwjaar 1988.

ENGLISH SUMMARY

Rondeel 36 in Amsterdam

We offer for sale a 4-room CORNER apartment of approximately 104 m2 with a south-facing balcony located on the fifth floor of a well-maintained apartment complex.

The apartment is conveniently located in Amsterdam-Buitenveldert near the Kastelenstraat with a Jumbo supermarket, several restaurants and shopping center "Gelderlandplein" within walking distance. Station Zuid / WTC and the Zuid As are within cycling distance, just like the VU University and the VU mc Het Amsterdamse Bos, the Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark are also within walking / cycling distance. Good access to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (tram 5, Noord Zuidlijn and various bus connections) and Zuid / WTC station and RAI station. Parking in front of the door with a parking permit (no waiting time).

You enter through the closed, communal entrance with mailboxes / doorbells and access to the elevator, central staircase and storage rooms. The fifth floor is accessible by elevator or stairs.

Layout apartment:

Entrance / hall with cloakroom and hallway from which all rooms are accessible. Dense kitchen with various built-in appliances and access to the utility room. The utility room has a connection for a washing machine and dryer and the central heating boiler is also located here. 2 large bedrooms at the rear. Spacious bathroom with a separate shower, sink and a bathtub. Separate toilet with wash basin. Spacious and bright living room with a view. From the living room there is access to a 3rd (bed) room. The balcony (south location) is accessible from this room. Separate storage room on the ground floor in the basement.

Particularities:

- sufficient parking space by means of a parking permit in front of the door,
- delivery / acceptance: in consultation,
- elevator present,
- 3 bedrooms,
- year of construction 1988.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl