U bent hier :

Rondeel 96 AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1989
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  105 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  balkon, berging, bijkeuken, gang, toilet
Omschrijving:
Rondeel 96 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een nette, gestoffeerde, 3-kamer-appartement van circa 105 m2 met een balkon op het zuiden gelegen op de vijfde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex.

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC. Diverse buurtwinkelcentra, winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (2 vergunningen mogelijk, geen wachttijd).

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Indeling appartement: via de afgesloten, gemeenschappelijke entree met toegang naar lift, centraal trappenhuis en bergingen komt u binnen. De vijfde verdieping is middels lift of trap bereikbaar.

Entree, lange gang vanwaar uit de diverse vertrekken bereikbaar zijn, ruime lichte L-vormige woonkamer met balkon op het zuiden, lichte keuken v.v. diverse inbouwapparatuur alsmede een bijkeuken voorzien van een wasmachine/droger aansluiting en c.v. opstelling, 2 goede slaapkamers op het noorden, badkamer v.v. douche, wastafelmeubel en toilet, apart toilet met fonteintje. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

- geen groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- voldoende parkeergelegenheid middels parkeervergunning voor de deur,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- lift,
- 2 slaapkamers,
- huurprijs EURO 1.750,-- per maand exclusief gas, water, licht en overige nutsvoorzieningen,
- de woning is gestoffeerd en voorzien van een nette vloer en een was/droogcombinatie alsmede een volledig geoutilleerde keuken.


ENGLISH SUMMARY

Rondel 96 in Amsterdam

We offer for rent a neat, unfurnished, 3-room apartment of approximately 105 m2 with a south-facing balcony, located on the fifth floor of a well-maintained apartment complex.

The apartment is located near the "Zuidas" within walking/cycling distance of Station Zuid/WTC. Various neighborhood shopping centers, shopping center "Gelderlandplein", the Amsterdamse Bos and the Amstelpark are also within walking distance. Good access to various roads (A-4, Ring A-10, s-108/s-109). Public transport in the vicinity of the complex (tram 5 and 51, various bus connections including line 62) and South station. Good and fast connection to Schiphol from South station.

Parking in front of the door with a parking permit (2 permits possible, no waiting time).

The house is located in the Buitenveldert district. This district is characterized by its many green spaces (Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark and the nature/recreation area Amstelland). In addition, there are good school facilities, the Free University and the VU university hospital.

Layout apartment: you enter through the closed, communal entrance with access to the elevator, central staircase and storage rooms. The fifth floor is accessible by elevator or stairs.

Entrance, long hallway from which the various rooms are accessible, spacious bright L-shaped living room with south-facing balcony, bright kitchen with various built-in appliances and a utility room with a washing machine/dryer connection and central heating system. arrangement, 2 good bedrooms on the north, bathroom with shower, washbasin and toilet, separate toilet with hand basin. Storage in the basement.

Particularities:

- no group accommodation possible,
- subject to landlord approval,
- minimum rental period 1 year,
- sufficient parking space through a parking permit in front of the door,
- delivery/acceptance: in consultation,
- elevator,
- 2 bedrooms,
- rental price EURO 1,750 per month excluding gas, water, light and other utilities,
- the house is furnished and equipped with a neat floor and a washer/dryer combination as well as a fully equipped kitchen.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl