U bent hier :

Rondeel 96 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1989
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  105 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, berging, balkon
Omschrijving:
Rondeel 96 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een nette, gestoffeerde, 3-kamer-appartement van circa 105 m2 met een balkon op het zuiden gelegen op de vijfde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex.

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC. Diverse buurtwinkelcentra, winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (2 vergunningen mogelijk, geen wachttijd).

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Indeling appartement: via de afgesloten, gemeenschappelijke entree met toegang naar lift, centraal trappenhuis en bergingen komt u binnen. De vijfde verdieping is middels lift of trap bereikbaar.

Entree, lange gang vanwaar uit de diverse vertrekken bereikbaar zijn, ruime lichte L-vormige woonkamer met balkon op het zuiden, lichte keuken v.v. diverse inbouwapparatuur alsmede een bijkeuken voorzien van een wasmachine/droger aansluiting en c.v. opstelling, 2 goede slaapkamers op het noorden, badkamer v.v. douche, wastafelmeubel en toilet, apart toilet met fonteintje. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

- geen groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- voldoende parkeergelegenheid middels parkeervergunning voor de deur,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- lift,
- 2 slaapkamers,
- huurprijs EURO 1.750,-- per maand exclusief gas, water, licht en overige nutsvoorzieningen,
- de woning is gestoffeerd en voorzien van een nette vloer en een was/droogcombinatie alsmede een volledig geoutilleerde keuken.

ENGLISH SUMMARY

Rondeel 96 in Amsterdam

Spacious semi furnished 3-room (2 bedrooms) apartment of approximately 105 m2 on the 5-th floor located in Amsterdam-Buitenveldert close to the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 5-th floor of a fine and very good maintained complex and has a nice balcony facing south.

LAYOUT:

Entrance/hallway, very spacious living room (L-shape) with access to the balcony (facing south), kitchen with some built-in equipment and a pantry with the connection for the washing machine/dryer and the boiler. 2 bedrooms on the north side of the apartment, bathroom with a shower, sink and toilet. There is a second toilet in the hallway. Separate storage on the ground floor.

PARTICULARITIES:

- 2 bedrooms,
- tenancy agreements subject to owner's consent
- availability in consultation,
- rentprice EURO 1.750,-- per month exclusive all utilities,
- parking for permit holders only, no waiting list,
- minimum rental periode is 1 year,
- fully double glazing.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl