U bent hier :

Rooseveltlaan 96III-IV AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1934
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Inhoud  :  517 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
*TURN KEY – FULLY RENOVATED – XXL ROOF TERRACE - 3 bedrooms - 2 bathrooms - SEE ENGLISH BELOW*
Bijzonder ruim en licht dubbel bovenhuis in met een bijzonder groot dakterras aan de achterzijde, ca. 48 m2
Bruto vloeroppervlakte: 172 m2. Volledig gerenoveerd door erkende, Nederlandse aannemer) 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime woonkamer beschikt over een nieuwe open keuken met SMEG inbouwapparatuur en fraaie erker aan de voorzijde met originele glas in lood ramen. Volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van vloerverwarming, dubbel glas, nieuwe houten kozijnen, nieuwe elektra, isolatie etc.

ENGLISH
Light and bright, spacious double top floor apartment, turn key and fully renovated with a very large roof terrace (48 m2) at the back of the apartment. The apartment boasts 3 bedrooms, 2 bathrooms, with an additional attic space above the bedroom on the top floor (4.65 x 4.05), creating several possibilities! New kitchen, floor heating, HR ++ double glazing, new wooden frames etc. Modern new kitchen with SMEG built in appliances and large furnace and oven.

3rd floor
The central hall with a seperate restroom gives access to the L- shaped living with bay window with preserved stained glass windows. The fully renovated floor has floor heating, an open kitchen in the back, with breakfast bar, SMEG built in appliances, a wonderful furnace with a large oven and gas hob cooking, large fridge and freezer, and ample storage space in the soft close drawers. The living has double opening doors to the balcony at the back. In the front you will find a bedroom, while the very large master bedroom is located at the back, with an adjacent bathroom with bath / shower, and wash basin.

4th floor
The internal staircase in the living provides direct access to the bedroom and bathroom with walk-in shower, toilet and washbasin. At the back of the fourth floor a very large roof terrace, equiped with connections for gas, water and light provides a great outdoor space to enjoy the sun the entire day and entertain your quests.

5th floor
Above the bedroom on the 4th floor a large attic of 4.65 x 4.00 is available with a seperate staircase, creating several opportunities to create extra functions for the apartment.

The Rooseveltlaan 96, in the south of Amsterdam, is a superb location due to the vicinity of shops, terraces and cafe's located within walking distance, for example in the Maasstraat. Well connected to public transport with fast access to the Noord-Zuidlijn, Station Zuid and station RAI. A quick connection with airport Schiphol and good access by car from the circular motorway A-10.

LOCATIE
Fraai gelegen tussen de Maas- en Waalstraat op een gewilde locatie in de Rivierenbuurt.
Door de ligging aan een ventweg en groenstrook aan de Rooseveltlaan is er gunstige ligging ten opzichte van de doorgaande weg. Ook aan de achterzijde, gezien vanaf het dakterras grenzend aan de achterzijde van de vierde verdieping, is de afstand naar het tegenovergelegen bouwblok zeer ruim. In de directe omgeving is een ruim aanbod van winkels, supermarkten, terrassen, café's en restaurants. De woning is goed bereikbaar met openbaar vervoer en o.a. via de afslag RAI (A10) en de Utrechtse brug (A2) ook per auto snel te bereiken, snelle verbinding met Station Zuid en luchthaven Schiphol.

INDELING
DERDE VERDIEPING
Via de buitentrap toegang tot de entree op de eerste verdieping.
Entree appartement op de derde verdieping, naar de centrale hal met toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, de slaapkamer aan de achterzijde, badkamer en ruime L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde, de totale oppervlakte van de derde verdieping is 104 m2.

KEUKEN
Nieuwe moderne keuken met onbijtbar, voorzien van een stoer betonnen werkblad. SMEG inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, en combi oven magnetron. De keuken biedt bijzonder veel ruimte door het ruime werkblad en beschikt over een aparte gespiegelde kastenwand met combi oven/magnetron en koelvriescombinatie met apart 3-laden vriesgedeelte. Het SMEG fornuis met 6 gaspitten en grote oven is bijzonder fraai.

WOONKAMER
Ruime L-vormige woonkamer met erker aan de voorzijde en interne trap naar de bovengelegen verdieping.
Aan de achterzijde beschikt het vertrek over openslaande deuren naar het balkon met balkonkast.
Aan de voorzijde geeft de erker een fraai uitzicht op de ventweg van de Rooseveltlaan en is het glas in lood van de bovenlichten in de erker behouden gebleven, nu uitgevoerd in dubbel glas.

VIERDE VERDIEPING - ZOLDERVERDIEPING (5e verdieping)
Via de interne trap vanuit de woonkamer, toegang tot de vierde verdieping. Hier treft u de 3e slaapkamer met aangrenzende badkamer, voorzien van inloopdouche, WC en wastafel. De deur aan de achterzijde opent naar het dakterras op het dakvlak aan de achterzijde. Op de bovengelegen kap is een extra verdieping vloer, deze is niet opgenomen in de NEN 2580 vloeroppervlakte-berekening. De verdieping is nu toegankelijk middels een Vlizo trap en biedt verschillende mogelijkheden tot extra functie en ruimte.

DAKTERRAS
Nieuw aangelegd, over de volle breedte van het dakvlak 9,5 meter. Voorzien van elektra, water- en gasaansluitingen. Het plaatsen van een gashaard, buitenkeuken, watervoorziening voor planten of buitendouche is hiermee voorbereid.

KENMERKEN
- Royaal appartement op de derde en vierde verdieping met zolderverdieping op de vijfde verdieping
- Bijzonder groot dakterras over de gehele breedte van de woning
- 3 slaapkamers, 2 badkamers
- Woonverdieping volledig voorzien van vloerverwarming
- Nieuwe ramen en kozijnen, voorzien van HR ++ glas.
- Bruto vloeroppervlakte 172 m2
- Direct beschikbaar
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl