U bent hier :

Ruimzicht 206 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  wasruimte
Omschrijving:
ALGEMEEN
Een modern gerenoveerd deels gemeubileerd 2-kamer appartement van circa 70 m op de zesde verdieping met twee balkons en vrij uitzicht over de Sloterplas. De bijbehorende bergingen bevinden zich op de begane grond. De woning is gelegen aan de rand van de Sloterplas in een rustige en groene wijk in stadsdeel Nieuw-West op steenworpafstand van het winkelcentrum Osdorpplein. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom/videofooninstallatie en lift.

LIGGING
Het complex ligt rustig en centraal met op loopafstand volop buurtvoorzieningen, waaronder winkelstraat Tussen Meer, winkelcentrum Osdorpplein, koopcentrum Akerpoort, scholen, theater De Meervaart, diverse sportverenigingen en recreatiemogelijkheden in Stadspark Osdorp en het Sloterpark met de Sloterplas.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaarvervoer. De tramhalte Ruimzicht en bushalte Geer Ban bevinden zich op loopafstand, vanaf hier vertrekken tram 17 naar het Centraal Station, bus 69 naar luchthaven Schiphol en bus 61 naar Station Sloterdijk. De reistijd naar Amsterdam Centraal en de Zuidas bedragen slechts 30 minuten. Het metrostation Lelylaan bevindt zich op fietsafstand. Ook bereikt u de binnenstad per fiets in slechts 30 minuten.
Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 15 minuten te bereiken is. Ook rijdt u via de nabijgelegen A5 en A10 in korte tijd naar steden als Haarlem, Hilversum, Utrecht en Almere.

PARKEREN
Parkeren is hier gratis! U hoeft geen vergunning aan te vragen.

KENMERKEN
Kortgeleden gerenoveerd en wordt turnkey opgeleverd.

Lichte ruimte gelegen op de zesde verdieping met 2 balkons
Moderne keuken met inbouwapparatuur
Deels gemeubileerd en wasmachine aanwezig
Ruime woonkamer, 1 slaapkamer en apart washok
Woonoppervlakte 70 m
Per direct beschikbaar

BESTEMMING
De bestemming is wonen. Toegestaan is wonen met eventueel huisgebonden beroep of huisgebonden bedrijf.
OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 70 m.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 1.375,- per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 50,- per maand.

HUURTERMIJN
In overleg, tenminste n jaar.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde staat. Per direct beschikbaar.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 2 maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de
eigenaar/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
Email: frank@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl