U bent hier :

Sarphatistraat 32 I AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 25 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In woonwijk, in centrum
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  240 m³
Totaal aantal kamers  :  1
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Garage mogelijk
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  wasruimte
Omschrijving:
Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend

APPARTEMENT:
Een luxe gestoffeerd 1 / 2-kamer appartement op de eerste etage met een klein balkon aan de achterzijde (Zuid!) en een woonoppervlak van ca. 80m˛. Dit lichte appartement heeft door het gehele huis een eiken parketvloer.
Bij binnenkomst komt u in de ruime hal met garderobe en meterkast. De doorzon woonkamer met openhaard, heeft drie grote ramen aan de voorzijde met toegang tot een zgn. Frans balkon. De ramen aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van isolerende beglazing, het keukenraam echter niet. De achterramen zijn voorts v.z.v. verticale zonwering (screens). De dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en veel (boven)kastruimte.
In het midden van de woning bevindt zich een verhoogd en zeer royaal bordes (met daaronder kast- en bergruimte). Het bordes kan worden gebruikt als werk- of slaapruimte en verdeeld de woonruimte in 2 gedeelten. Aan de zijkant is de badkamer gesitueerd deze is voorzien van een douche, toilet, wastafelmeubel. Op een tussenbordes in het trappenhuis bevindt zich de c.v -ruimte en wasmachineruimte met een wasmachine/drogercombinatie. Eventueel bestaat de mogelijkheid een overdekte afsluitbare P-plaats te huur in de achter het pand gelegen parkeergarage voor € 4.100,-- per jaar.

OMGEVING:
Aan doorgaande stadsroute tussen Amstel en Weesperstraat, vlakbij het Amstel Hotel. De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer (tramlijnen 6, 7 en 10 met een halte nagenoeg voor de deur en de metrohalte “Weesperplein” op 50 meter loopafstand) als met eigen vervoer is perfect (via Weesperstaat/ Wibautstraat in ca. 10 minuten op de Ring A10).

BIJZONDERHEDEN:
- Het appartement is te huur voor een periode van minimaal twaalf (12) maanden met optie op verlenging.
- De huurder dient een borg van 2 maanden huur te storten.
- De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd, d.w.z. vloerbedekking en raambekleding (gordijnen), keuken met inbouwapparatuur en wasmachine/droger alsmede verlichtings- armaturen.
- De huurprijs is inclusief stoffering, apparatuur, maar exclusief elektra, gas, water en servicekosten alsmede eventuele bewonerslasten.

VOORBEHOUD:
Voorbehoud verhuurder t.a.v. de financiële gegoedheid en de goede naam en faam van huurder. De hierbij gehanteerde inkomenstoets is: 55x de bruto maandhuur is minimaal gelijk aan het bruto jaarinkomen.

HUURPRIJS:
€ 1.400,-- per maand.

KOSTEN:
Huurder betaald eenmalig € 300,-- incl. BTW voor de zgn. contractkosten.

Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Tel: 020-7371786
EMail: Boudewijn@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl