U bent hier :

Schierstins 40 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 45 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  90 p/mnd
Woonoppervlakte  :  67 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal
Omschrijving:
Schierstins 40 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een net en licht 3-kamer appartement van circa 67 m2 gelegen op de 3e en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Dit complex is gelegen achter de De Boelelaan op loopafstand van de Zuidas en station Zuid en nabij winkelcentrum "Gelderlandplein".

De woning beschikt over een zonnig balkon op het westen met vrij uitzicht en een aparte berging op de begane grond. De woning is gelegen in het noorden van Buitenveldert tussen de De Boelelaan en de Arent Janszoon Ernststraat. In de omgeving vindt u het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amsterdamse Bos, het voor de floriade gemaakte Amstelpark en de rivier de Amstel.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen gelegen in het zuidelijk deel van de stad tussen de Zuidas/Ring A-10 en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen.
Goede openbaar vervoer voorzieningen zijn in de directe omgeving (trams 4, 5, 16 en 24 en metro/sneltram 50 &51 alsmede diverse busverbindingen) en de (trein)stations Zuid/WTC en RAI. Goede ligging t.o.v. diverse uitvalswegen (Ring A-10 s-108, s-109 en Schiphol). Goed en gevarieerd winkelaanbod in de buurt aanwezig (winkelcentrum "Gelderlandplein" met AH XL & Marqt op 5 wandelminuten, winkelcentrum Rooswijck en diverse buurtwinkels aan de Kastelenstraat, A.J. Ernststraat en Buitenveldertselaan). Ook zijn er in de buurt diverse horecagelegenheden voor een hapje en een drankje.

Indeling appartement: entrée/hal met meterkast, kleine slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Op het balkon bevindt zich een balkonkast met hierin de cv-ketel. Het balkon is ook via de keuken toegankelijk. Toilet, badkamer (gerenoveerd in 2011) voorzien van een brede wastafel en douche. Grote slaapkamer aan de voorzijde. Fijne en lichte doorzon woonkamer met toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder koel- vriescombinatie, afzuigkap en afwasmachine. Separate berging op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden:

- maandelijkse bijdrage aan de actieve VVE met Meer Jaren Onderhouds Plan is per 1-1-2016 EUR 45,-
- de woning is bijna volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- verkoper beschikt over een energielabel,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- parkeervergunning EUR 96,- per jaar, direct verkrijgbaar zonder wachttijd. Bezoekers kunnen 's avonds na 19u en in het weekend gratis parkeren. Deze informatie is onder voorbehoud wijzigingen parkeerbeleid!

ENGLISH TRANSLATION

A nice and bright 3 room apartment of approximately 67 m2 on the 3-rd and topfloor with a balcony (faced west) in a small apartment building behind the De Boelelaan close to station Zuid, the metro and tram stops (tram 4, 5, 16 and 24 as well as the fast tram 51 to Amsterdam Central Station) as well as local stores in the southern part of Amsterdam (Buitenveldert area) next to Amstelveen.

Buitenveldert has a lot to offer. You find the VU university here, the hospital, modern shopping mall "Gelderlandplein", lots of schools, het Amsterdamse Bos, Amstelpark and much more. You can park on the street with a permit system, for which there is currently no waiting time.

Lay out:
Main entrance and staircase to the 3-rd floor. Entrance on the 3-rd floor. Hall with meter box and coat rack, 2 bedrooms (small bedroom at the back with access to the balcony and the master bedroom at the front. Separate toilet. Bathroom (refurbished in 2011) with a sink and shower. Big en bright lounge with access to the kitchen. The kitchen is equipped with built-in equipment and has also access to the balcony. There is still a storage room that belongs to the apartment on the ground floor.

Details:
• About 67 m² living space in line with the measurement (NEN 2580) instruction,
• Active VVE (owners association), with among other things a Multiple year
maintenance plan,
• Service costs from 1-1-2016 95 euro a month,
• partly double glazing,
• delivery in consultation.
• energy performance certificate available
• parking permit EUR 96,-- per year, no waiting list. No parking costs after 7 PM and in weekends.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl