U bent hier :

Slangenburg 21 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  272 p/mnd
Woonoppervlakte  :  87 m²
Externe bergruimte  :  8 m²
Inhoud  :  215 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, balkon
Omschrijving:
Slangenburg 21 te Amsterdam

Wij bieden te koop en te huur aan een goed onderhouden 3-kamer-appartement van circa 87 m2 met een balkon aan de voorzijde gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" in Amsterdam-Buitenveldert. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom-installatie en lift. Ook is het appartement te bereiken via het trappenhuis. Tevens is er nog een berging in de onderbouw van het complex. Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loopafstand van Station Zuid/WTC.

Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, 16 en 24) diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning.

Indeling appartement: entree/hal met intercom, 2 slaapkamers (1 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde), open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot balkon. Toiletruimte met fontein. Badkamer voorzien van 2 wastafels, inloopdouche en wasmachine/droger. Royale doorzonwoonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. Aparte berging op de begane grond van het gebouw.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- geen groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- 2 maanden borg.

ENGLISH SUMMARY

Slangenburg 21 in Amsterdam

Spacious furnished apartment of approximately 87 m2 on the 1-st floor and a storage on the ground floor located in Amsterdam-Buitenveldert on walking distance of shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (South axis).

LAYOUT:

Entrance hall, 2 bedrooms, open kitchen equipped with several built-in appliances and access to the balcony. Toilet, bathroom with a double sink, big walk-in shower and washing machine/dryer. Spacious living room with open kitchen and access to the balcony. Storage space on the ground floor.

FEATURES:

- fully furnished,
- modern fully equipped kitchen,
- 2 bedrooms,
- laminated floors,
- specially equipped and for rent to EXPATS,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- 2 months deposit.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl