U bent hier :

Soetendaal 172 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  195 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Perceeloppervlakte  :  181 m²
Inhoud  :  646 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 6.70 x 13.50 m
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, hal, toilet
Omschrijving:
Soetendaal 172 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een luxe en zeer goed onderhouden, familiehuis (type tussenwoning) van 195 m2 verdeeld over 3 woonlagen met een zonnige achtertuin gelegen op het Zuiden tussen De Cuserstraat en de Van Nijenrodeweg in een groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert in een rustige doodlopende straat zonder verkeer voor de deur. De woning maakt deel uit van een rijtje van 6 geschakelde woningen.

Deze prachtige woning met grote achtertuin beschikt over een schitterende recent verbouwde open keuken met alle inbouwapparatuur, royale, uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers, 2 luxe badkamers, 3 toiletten en een heerlijk zonneterras. Dit zonneterras kan overdekt worden met een elektrisch zonnescherm.

Indeling woning: entree/hal met garderobe, meterkast en een recent verbouwd luxe toilet met fontein. Vanuit de hal loopt de trap naar de eerste verdieping. De hal verschaft ook toegang tot de woonkamer. Royale woonkamer (uitgebouwd) met een gashaard en toegang tot de achtertuin middels een schuifpui. Aan de achterzijde bevindt zich tevens een zonnescherm, verlichting en heaters. Achterin de tuin staat een schuur. In de tuin is ook een Inlite lichtsysteem en een sproei installatie aanwezig.

Vanuit de woonkamer is de open U-vormige keuken aan de voorzijde bereikbaar met een fraai kunststenen aanrecht. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder koel/vriescombinatie, wijn koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat met ingebouwde afzuigkap, Quooker, combi/magnetron oven en een oven. Er is ook nog een aparte berging/bijkeuken aanwezig.

Trap naar eerste verdieping, overloop ruimte, 3 slaapkamers (2 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde). De kamer aan de achterzijde beschikt over een grote inloopkast en heeft toegang tot een heerlijk terras. Moderne badkamer voorzien van een dubbele wastafel met meubel, aparte douche, toilet en een ligbad.

Trap naar de 2e verdieping, overloop, wasruimte, royale master bedroom met eigen badkamer. Deze badkamer beschikt over een aparte douche, toilet en een dubbel wastafel. De slaapkamer heeft een aantal vaste kasten en een tv meubel waarin de tv geintegreerd is.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne
en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109 en A-9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. Een parkeervergunning is te verkrijgen zonder wachttijd en kost circa EURO 100,-- per jaar.

Bijzonderheden:

- de woning is TURN KEY en hoogwaardig verbouwd,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is aan de voor –en achterzijde voorzien van dubbel glas,
- prachtige houten vloer door de gehele woning,
- de woning is aan de achterzijde uitgebouwd,
- tuin op het zuiden,
- totale perceel oppervlakte 181 m2,
- EVO home system aanwezig,
- mogelijkheid tot het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht onder de gunstige voorwaarden,
- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar.


ENGLISH SUMMARY

Soetendaal 172 in Amsterdam

We offer for sale a luxurious and very well maintained family house (type terraced house) of 195 m2 spread over 3 floors with a sunny backyard located on the South between De Cuserstraat and Van Nijenrodeweg in a green and child-friendly neighborhood in Amsterdam-Buitenveldert in a quiet cul de sac with no traffic at the door. The house is part of a row of 6 semi-detached houses.

This beautiful house with large backyard has a beautiful recently renovated open kitchen with all appliances, spacious, extended living room, 4 bedrooms, 2 luxury bathrooms, 3 toilets and a lovely sun terrace. This sun terrace can be covered with an electric awning.

House layout: entrance/hall with wardrobe, meter cupboard and a recently renovated luxury toilet with fountain. From the hall the stairs lead to the first floor. The hall also provides access to the living room. Spacious living room (extended) with a gas fireplace and access to the backyard through sliding doors. At the rear is also a sunshade, lighting and heaters. In the back of the garden is a shed. The garden also has an Inlite light system and a sprinkler system.

The open U-shaped kitchen at the front is accessible from the living room with a beautiful artificial stone countertop. The kitchen is equipped with all built-in appliances including fridge/freezer, wine fridge, dishwasher, induction hob with built-in extractor hood, Quooker, combi/microwave oven and an oven. There is also a separate storage/utility room.

Stairs to first floor, landing area, 3 bedrooms (2 at the front and 1 at the rear). The room at the rear has a large walk-in closet and access to a lovely terrace. Modern bathroom with a double sink with furniture, separate shower, toilet and a bath.

Stairs to the 2nd floor, landing, laundry room, spacious master bedroom with private bathroom. This bathroom has a separate shower, toilet and a double sink. The bedroom has a number of fixed cupboards and a TV cabinet in which the TV is integrated.

Buitenveldert is a quiet and green neighborhood with many schools in the southern part of the city, located between the Zuidas and Amstelveen. The VU University and the VU University Hospital are also located nearby. The Amsterdamse Bos, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve are within walking distance. Many good shopping facilities nearby, the Rooswijck shopping center in the immediate vicinity and a little further, the modern
and luxury shopping center "Gelderlandplein". Very favorable location in relation to public transport (tram 5 and express tram 51 and various bus connections) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109 and A-9). WTC/Zuid station and RAI are a short distance away. There is ample parking in the street. A parking permit can be obtained without waiting time and costs approximately EURO 100 per year.

Particularities:

- the house is TURN KEY and has been renovated to a high standard,
- delivery/acceptance: in consultation,
- the house is equipped with double glazing at the front and rear,
- beautiful wooden floor throughout the house,
- the house has been extended at the rear,
- south-facing garden,
- total plot area 181 m2,
- EVO home system present,
- possibility to buy off the leasehold perpetually under favorable conditions,
- the seller will make an energy label available upon sale,
- the house has been measured according to the NEN 2580 standard, measurement report available.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl