U bent hier :

Ter Boede 3H AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 52 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  52.00 p/mnd
Woonoppervlakte  :  40 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  131 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, hal
Omschrijving:
Ter Boede 3-H te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een licht begane grond appartement (2 kamers) van circa 40 m2 (opgemeten volgens de NEN 2580 norm) in Amsterdam-Buitenveldert. De woning beschikt tevens over een aparte berging op de begane grond. In de buurt vindt u het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Tevens bevindt de woning zich op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels waaronder een grote Jumbo supermarkt om de hoek. Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (trams 5 en 25, diverse busverbindingen en station Rai en Zuid/WTC) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109).

Via de afgesloten entree komt u het gebouw binnen.

Indeling appartement: entree/hal met meterkast en inpandige berging. Slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer voorzien van een toilet en douche. Ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Dichte keuken met elektrische boiler en de wasmachine aansluiting. Aparte berging in de onderbouw van het gebouw.

Bijzonderheden:

- actieve en gezonde vereniging,
- maandelijkse bijdrage aan de VVE is 52,--,
- woonoppervlakte circa 40 m2,
- het appartement beschikt over een berging in de onderbouw,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar,
- de erfpacht is afgekocht tot en met 31 augustus 2051,
- er is nog geen energielabel. Verkoper zal een energielabel aanvragen en bij verkoop aan koper beschikbaar stellen.


ENGLISH SUMMARY

Ter Boede 3-H in Amsterdam

We offer for sale a bright ground floor apartment (2 rooms) of approximately 40 m2 (measured according to the NEN 2580 standard) in Amsterdam-Buitenveldert. The house also has a separate storage room on the ground floor. Nearby you will find the Amsterdamse Bos, the Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark. The house is also within walking distance of the "Gelderlandplein" shopping center and various local shops, including a large Jumbo supermarket around the corner. Very favorable location in relation to public transport (trams 5 and 25, various bus connections and station Rai and Zuid/WTC) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109).

You enter the building through the closed entrance.

Layout apartment: entrance/hall with meter cupboard and storage room. Bedroom at the front. Bathroom with a toilet and shower. Spacious and bright living room with unobstructed view. The kitchen is accessible from the living room. Closed kitchen with electric boiler and washing machine connection. Separate storage room in the basement of the building.

Particularities:

- active and healthy homeowners association,
- monthly contribution to the VVE is 52,--
- living area approximately 40 m2,
- the apartment has a storage room in the basement,
- delivery/acceptance: in consultation,
- NEN 2580 measurement report available,
- the ground lease has been bought up to 31 August 2051,
- there is no energy label yet. The seller will request an energy label and make it available to the buyer upon sale.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl