U bent hier :

Tongelaer 7 - I Amsterdam

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Energielabel  :  Klasse C
VVE bijdrage  :  145 p/mnd
Woonoppervlakte  :  69 m²
Externe bergruimte  :  28 m²
Inhoud  :  226 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, loggia
Omschrijving:
Tongelaer 7-I te Amsterdam

Wij bieden te koop aan tussen de Van Boshuizenstraat en de Van Nijenrodeweg een licht 3-kamer-appartement van 69 m2 met een mogelijke uitbreiding tot circa 85 m2. De berging op de begane grond van 16 m2 is direct gelegen onder de woonkamer en kan met een vergunning bij de woning worden gevoegd. Daarnaast heeft het appartement twee extra bergingen op de zolder/kapverdieping.

De woning is gunstig gelegen in Amsterdam-Buitenveldert aan de Kastelenstraat met een Jumbo supermarkt, diverse restaurants en winkelcentrum "Gelderlandplein" op loopafstand. Station Zuid/WTC en de Zuid As liggen op fietsafstand rijden, net als de Vrije Universiteit en het VU mc Het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loop/fietsafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, Noord Zuidlijn en diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC en station RAI.

Indeling appartement: trap naar de eerste verdieping.

Entree/royale hal met cv-ruimte (nieuwe ketel uit 2012), meterkast met een slimme energiemeter en extra groep, toilet met fontein en toegang tot alle vertrekken, slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een inbouwkast. Naast de slaapkamer met een Frans balkon is de woonkamer gelegen. Beide op het Zuiden. De slaapkamer en woonkamer waren oorspronkelijk 1 ruimte. Het is dus mogelijk hier weer een ruime woonkamer van te maken indien gewenst.

Dichte keuken met doorgang naar de badkamer. Royale 2e slaapkamer aan de voorzijde met balkon, met toegang tot de loggia en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Op de begane grond bevindt zich direct onder de woonkamer een royale berging van circa 16 m2 met de mogelijkheid deze berging met de woning samen te voegen middels een trapgat. Er zijn ook nog 2 afzonderlijke bergingen op de zolderverdieping voor extra opslagruimte.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de erfpachtcanon is afgekocht tot 2058,
- parkeren middels vergunning, geen wachttijd,
- 2 slaapkamers,
- 3 bergingen.

ENGLISH SUMMARY

Tongelaer 7-I in Amsterdam

We offer for sale a light 3-room-apartment of 69 m2 on the first floor with a big storage (16 m2) on the ground floor as well as 2 storages on the top floor in a well maintained apartment building. The storage on the ground floor is located under the living area and can possibly be merged (with permission) to make the apartment approximately 16 m2 bigger. The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert between the Van Boshuizenstraat en the Van Nijenrodeweg close of the shopping centre "Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas). There are also some local stores on walking distance.

Layout: stairs to the first floor.

First floor: entrance with hallway, meter cabinet, boiler (2012) and separate toilet with sink, and access to all the rooms. Bedroom at the rear with a built-in closet, next to the bedroom is the living with a french balcony. The living and bedroom use to be one room so it is easy to create one room again. Closed kitchen with access to the bathroom. Big second bedroom with access to a loggia and the bathroom. The bathroom has a shower, sink and the connection for the washing machine/dryer. Big storage of approximately 16 m2 on the ground floor directly under the living area. It is possible to merge the storage with the living but a permit is needed for this. There are also 2 separate storages on the top floor/attic.

Particularities:

- apartment of 69 m2 with 3 storages,
- 2 bedrooms,
- delivery in consultation,
- lease hold. The lease is prepaid till 2058,
- parking for permit holders, permit available immediately.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl