U bent hier :

Van Leijenberghlaan 385 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort  :  Parkeergelegenheid
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Garage voorzieningen  :  voorzien van elektra, voorzien van water
Omschrijving:
Van Leijenberghlaan 385 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een extra grote garage van circa 20 m2 aan de Van Leijenberghlaan tussen de Van Boshuizenstraat en de Van Nijenrodeweg op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein.

Bijzonderheden:

- per direct beschikbaar,
- elektra en water aansluiting,
- minimale huurperiode 1 jaar.

Van Leijenberghlaan 385 in Amsterdam

We offer for rent a very spacious garage of approximately 24 m2 on Van Leijenberghlaan between the Van Boshuizenstraat and Van Nijenrodeweg close to shopping mall Gelderlandplein and the south axis.

- available per direct,
- electricity and water connection,
- minimum rental periode is 1 year.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl