U bent hier :

Van Leijenberghlaan 415-I AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  81 m²
Externe bergruimte  :  9 m²
Inhoud  :  256 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  balkon, berging, gang, hal, toilet
Omschrijving:
VAN LEIJENBERGHLAAN 415-I te AMSTERDAM

Ruim, goed ingedeeld 3-kamerappartement van 81 m2 gelegen op de 1e verdieping, met LIFT, 2 balkons en een mooi uitzicht op de binnentuin. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, een grote woonkamer, keuken, badkamer en een aparte berging op de begane grond. De woning maakt deel uit van het goed onderhouden appartementencomplex. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree en lift.

Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Indeling appartement:

Entree/royale hal met meterkast en apart toilet, 2 slaapkamers aan de voorzijde, grote L-vormige woonkamer aan de achterzijde met toegang tot een balkon. De keuken is eveneens gelegen aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein, 2e balkon. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Bijzonderheden:

- Zeer ruim appartement van 81 m2 woonoppervlakte,
- 2 ruime slaapkamers,
- De woning is gemeubileerd,
- Direct beschikbaar,
- Dubbel glas door het gehele appartement,
- Aparte berging op de begane grond,
- Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur zowel voor bewoners als bezoekers,
- Parkeervergunning direct beschikbaar,
- Voorschot stookkosten/warm water circa EURO 100,-- per maand,
- Minimale huurperiode 1 jaar,
- Beschikbaar per direct.

ENGLISH SUMMARY

VAN LEIJENBERGHLAAN 415-I in AMSTERDAM

Bright and spacious 3-room (2 bedrooms) apartment of 81 m2 on the 1-st floor located in Amsterdam-Buitenveldert close to the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 3-rd floor of a fine and very good maintained complex with LIFT, east facing balcony and great views. The apartment has 2 bedrooms, a spacious living room, kitchen, a bathroom and a separate storage room on the ground floor.

LAYOUT:

Entrance/hallway, 2 bedrooms (both in the front), bathroom with shower and sink, separate toilet, kitchen with access to a second balcony, spacious living area also with access to a balcony and a separate storage on the ground floor.

FEATURES:

- 2 bedrooms,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- very spacious apartment, 81 m2
- furnished,
- no fee for broker by tenant,
- fully double glazed windows,
- storage space seperately on the ground floor,
- very well maintained building,
- excellent parking for residents and visitors,
- parking permit directly available,
- available directly,
- advanced payment for heating and hot water approximately EURO 100,-- per month.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl