U bent hier :

Van Leijenberghlaan 8R AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse A
VVE bijdrage  :  25 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  210 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, loggia, wasruimte
Omschrijving:
Van Leijenberghlaan 8-R + p.p. te Amsterdam

Wij bieden te huur aan goed onderhouden en gemeubileerd, 3-kamer-appartement van circa 85 m2 met een loggia/serre op het zuid/westen gelegen op de zesde verdieping van een modern appartementencomplex genaamd Gelderhof II te Amsterdam-Buitenveldert.

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC tegenover winkelcentrum Gelderlandplein. Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeerplaats in ondergelegen garage is inbegrepen in de huurprijs.

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met videofoon-installatie. De entrée en het trappenhuis en liften zijn netjes en hebben een modern uitstraling. Tevens is er nog een aparte berging in de onderbouw van het complex en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling appartement: entrée/hal met videofoon en garderobe, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, royale woonkamer met fraai uitzicht over de Zuidas en water en toegang tot de loggia/serre. Berging met de wasmachine en cv-ketel alsmede de motor van de mechanische ventilatie. Separaat toilet met fontein. Badkamer met bidet, douche en wastafel. 2 slaapkamers met beiden toegang tot de hal en de serre/loggia. Aparte berging op de begane grond. De parkeerplaats in ondergelegen garage is inbegrepen.

Bijzonderheden:

- geen groepsbewoning mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- de woning is per 1 april 2021 beschikbaar,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- zonneschermen achterzijde.

ENGLISH TRANSLATION

Van Leijenberghlaan 8-R + p.p. in Amsterdam

Spacious fully furnished apartment on the 6-th floor located in Amsterdam-Buitenveldert opposite of the shopping mall " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 6-th floor of a fine and very good maintained apartment building with a stunning view over the south axes.

LAYOUT:

Entrance hall with videophone, modern kitchen equipped with all built-in appliances, living/lounge with stunning view to the south axes, 2 bedrooms both with access to the loggia. Bathroom with bidet, wash basin and shower, separate toilet with sink, storage/space with the washing machine, extra storage on the ground floor. There is also 1 parking space in the garage included in the rent price.

FEATURES:

- modern fully equipped kitchen,
- 2 bedrooms,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- available from April the 1-st 2021,
- fully furnished,
- parking in garage included (1 place).

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl