U bent hier :

Van Miereveldstraat 3 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  390 m²
Bouwjaar  :  1906-1930
Omschrijving:
Zeer goed gelegen kantoorruimte in een geheel pand van circa 390 m2 met 45 m2 opslagruimte in het museumkwartier in Oud Zuid.

OMSCHRIJVING
Unieke locatie bij het Museumplein met het Concertgebouw, Rijksmuseum en nabij de PC Hooftstraat en het Vondelpark. Het gehele pand is met behoud van de oorspronkelijke details en sfeer gerestaureerd en gemoderniseerd. Deels voorzien van dubbel glas en airco installaties.
De buurt is zeer gewild en beschikt over veel kwaliteitswinkels op loop- en fietsafstand. Het centrum ligt op minder dan 5 minuten fietsen. Het groen van het Museumplein ligt om de hoek, en het Vondelpark op loopafstand. Ook beschikt het kantoor over een privé tuin.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich de halte Museumplein met de bussen 347, 357 en 397, en de halte Van Baerlestraat met de trams 2, 5 en 12. Met de auto bent u binnen 15 minuten op de A10. De reistijd naar de Zuidas en het centraal station bedragen per fiets 10 minuten en per auto 15 tot 20 minuten.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd, hiervoor is geen wachtlijst.
Betaald parkeren (of met abonnement) is ook mogelijk in de Q-park parkeergarage onder het Museumplein. Hier is plaats voor 573 auto’s. Adres is Van Baerlestraat 33b.

OPPERVLAKTE (BVO)
Circa 390 m² (bvo) kantoorruimte en circa 45 m² opslagruimte (voldoende stahoogte).

HUURTERMIJN
In overleg; uitgangspunt is op basis van 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren. De opzegtermijn is één jaar (12 maanden).

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
€ 8.000,- per maand exclusief BTW.
De kosten van gas, water en elektra zijn direct voor rekening van de huurder.

BETALING
Maandelijks vooruit.

WAARBORGSOM
Drie maanden huur, vermeerderd met BTW.

INDEXERING
Jaarlijks, volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESCHIKBAAR PER
Direct.

BESTEMMINGSPLAN
De bestemming is gemengde doeleinden, waaronder: kantoor, huisgebonden beroep, huisgebonden bedrijf en ondersteunende horeca (binnen detailhandel, dienstverlening en kantoor). In de eerste bouwlaag, het souterrain en/of kelder zijn de volgende functies toegestaan: bedrijf, detailhandel, consumentverzorgde dienstverlening en maatschappelijke dienstverlening. In de tweede bouwlaag en hoger zijn de volgende functies toegestaan: wonen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met BTW.

OVERIGE CONDITIES
Standaard model ROZ 2015 “kantoor- en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW” zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) met enige aanvullende bepalingen.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl