U bent hier :

Van Nijenrodeweg 153 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 170 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan park, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
VVE bijdrage  :  170.00 p/mnd
Woonoppervlakte  :  33 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  109 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  balkon, berging
Omschrijving:
Van Nijenrodeweg 153 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een licht en zeer goed onderhouden studio appartement (2 kamers) van 33 m2 (opgemeten volgens de NEN 2580 norm) met een balkon op het zuiden gelegen op de 2e verdieping in Amsterdam-Buitenveldert. De woning beschikt tevens over een aparte berging op de begane grond. In de buurt vindt u het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Tevens bevindt de woning zich op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels waaronder een grote Jumbo supermarkt om de hoek. Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (trams 5 en 25, diverse busverbindingen en station Rai en Zuid/WTC) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109).

Via de afgesloten entree op de begane grond is middels de lift of het trappenhuis de tweede verdieping bereikbaar.

Indeling appartement: entree/hal met meterkast en intercom. Lichte woonkamer met een moderne open keuken en toegang tot het balkon (zuid ligging). De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat, een vaatwasser en een ingebouwde was/droogcombinatie. De keuken is geheel nieuw erin gezet in 2019.
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken middels een glazen schuifdeur. De slaapkamer grenst direct aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en een wastafel met meubel. Op de begane grond van het gebouw is een aparte berging.

Bijzonderheden:

- actieve en gezonde vereniging,
- maandelijkse bijdrage aan de VVE is 170,47 per maand inclusief een voorschot op de stookkosten,
- de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas,
- verwarming middels blok/stadsverwarming,
- woonoppervlakte 33 m2,
- het appartement beschikt over een berging in de onderbouw,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar,
- de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht,
- nieuwe boiler geplaatst in 2020.


ENGLISH SUMMARY

Van Nijenrodeweg 153 in Amsterdam

We offer for sale a bright and very well maintained studio apartment (2 rooms) of 33 m2 (measured according to the NEN 2580 standard) with a south-facing balcony located on the 2nd floor in Amsterdam-Buitenveldert. The house also has a separate storage room on the ground floor. Nearby you will find the Amsterdamse Bos, the Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark. The house is also within walking distance of the "Gelderlandplein" shopping center and various local shops, including a large Jumbo supermarket around the corner. Very favorable location in relation to public transport (trams 5 and 25, various bus connections and station Rai and Zuid/WTC) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109).

The second floor can be reached via the closed entrance on the ground floor via the elevator or the staircase.

Layout apartment: entrance/hall with meter cupboard and intercom. Bright living room with a modern open kitchen and access to the balcony (south location). The kitchen is equipped with various built-in appliances. including an induction hob, a dishwasher and a built-in washing machine/dryer. The kitchen was completely new in 2019. The bedroom can be reached from the living room through a sliding glass door. The bedroom is directly adjacent to the bathroom. The bathroom has a toilet, shower and a sink with furniture. There is a separate storage room on the ground floor of the building.

Particularities:

- active and healthy association,
- monthly contribution to the VVE is 170.47 per month including an advance on heating costs,
- the entire house is equipped with plastic frames with insulating glass,
- heating through block/district heating,
- living area 33 m2,
- the apartment has a storage room in the basement,
- delivery/acceptance: in consultation,
- NEN 2580 measurement report available,
- the ground lease has been bought off perpetually,
- new boiler installed in 2020,
- TURN KEY.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl