U bent hier :

Westelijk Halfrond 185 AMSTELVEEN

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
VVE bijdrage  :  227.00 p/mnd
Woonoppervlakte  :  108 m²
Externe bergruimte  :  5 m²
Inhoud  :  340 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  balkon, berging, hal, toilet, wasruimte
Omschrijving:
Westelijk Halfrond 185 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een ruim TURN KEY 4-kamer-HOEK appartement van circa 108 m2 gelegen op de 11e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met balkon op het oosten en een aparte berging op de begane grond.

Via de gemeenschappelijke en luxe afgesloten entree kom je met de lift op de 11e verdieping.

Indeling appartement: ruime entree/L-vormige hal met toegang tot diverse vertrekken. 2 slaapkamers aan de noordzijde gelegen. De royale woonkamer is op de hoek gelegen waardoor er veel lichtinval is van twee zijden. Direct naast de woonkamer ligt de semi open keuken met toegang tot het ruime balkon en prachtig uitzicht. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is een 3e (slaap)kamer. Badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een douche. Direct naast de badkamer is een ruimte met de wasmachine aansluiting en een apart toilet met fontein. Separate berging op de begane grond van het gebouw.

Het gebouw ligt in de gewilde wijk Kostverloren nabij het winkelcentrum "Kostverlorenhof" en op korte loopafstand van het Stadshart van Amstelveen. In deze wijk zijn veel groenvoorzieningen, parkjes en waterpartijen en goede openbaar vervoer voorzieningen (trams 5 en 25, bus lijn 300 naar Schiphol) alsmede diverse uitvalswegen waaronder A-9 en A-10. Voor het appartementencomplex kunt u vrij parkeren.

Bijzonderheden:

- TURN KEY, zo te betrekken,
- de woning beschikt over een groot balkon,
- gelegen op de 11e verdieping met prachtig uitzicht,
- 4 kamer appartement waarvan 3 slaapkamers,
- woonoppervlakte circa 108 m2,
- warm water middels centrale voorziening en verwarming middels blokverwarming,
- nieuwe kozijnen voorzien van dubbel glas,
- het gebouw beschikt over twee liften.


ENGLISH SUMMARY

Westelijk Halfrond 185 in Amstelveen

We offer for sale a spacious TURN KEY 4-room CORNER apartment of approximately 108 m2 located on the 11th floor of a well-maintained apartment complex with a balcony on the east and a separate storage room on the ground floor.

The lift takes you to the 11th floor via the communal and luxurious closed entrance.

Layout apartment: spacious entrance/L-shaped hall with access to various rooms. 2 bedrooms located on the north side. The spacious living room is located on the corner, so there is plenty of light from two sides. Right next to the living room is the semi open kitchen with access to the spacious balcony and beautiful views. The kitchen is equipped with various built-in appliances. Next to the kitchen is a 3rd (bed) room. Bathroom has a bath, double sink and a shower. Right next to the bathroom is a room with the washing machine connection and a separate toilet with fountain. Separate storage room on the ground floor of the building.

The building is located in the popular district of Kostverloren near the shopping center "Kostverlorenhof" and a short walk from the Stadshart of Amstelveen. In this district there are many green areas, parks and water features and good public transport facilities (trams 5 and 25, bus line 300 to Schiphol) as well as various roads including A-9 and A-10. Free parking is available in front of the apartment complex.

Particularities:

- TURN KEY, so to involve,
- the apartment has a large balcony,
- located on the 11th floor with a beautiful view,
- 4 room apartment including 3 bedrooms,
- living area approximately 108 m2,
- hot water through central supply and heating through block heating,
- new frames with double glazing,
- the building has two elevators.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl