U bent hier :

Westelijk Halfrond 443 Amstelveen, Kostverloren

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1967
Wijk  :  Kostverloren
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  118 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  302 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Garagebox
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Volledig gerenoveerd appartement met lift van ca. 118 m2 met 3 slaapkamers in Amstelveen Noord. Dit bijzonder ruime en lichte appartement op de 6e verdieping beschikt over royale woon- en slaapkamers met een luxe ruime badkamer en moderne open keuken. Aan zowel de oost als de westkant van het appartement toegang tot een ruim balkon. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich nog een aparte berging. Ook is het mogelijk om een parkeergarage te huren. Met een metro - tramverbinding naar Amsterdam.

LIGGING
Het appartement ligt in de woonwijk Kostverloren, welke is gelegen in het noorden van Amstelveen en ruim
is opgezet met veel groenvoorzieningen. Het appartement heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Tram op loopafstand voor een snelle verbinding naar Station Zuid, de Zuidas, en het centrum van Amstelveen. Ook diverse winkelcentra zoals Kostverlorenhof, Bankrashof en het stadshart van Amstelveen liggen in de directe omgeving.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping van het complex. Het appartement beschikt over een zeer royale entreehal voorzien van apart toilet met fontein, die doorloopt in een riante en lichte woonkamer uitgerust met een moderne witte open keuken met inbouwapparatuur. Verder een master-bedroom voorzien van een inloopkast. De luxe badkamer met een 2e toilet, dubbele wasbak en inloopdouche. De hal geeft toegang tot een separaat toilet, nis met wasmachine en droger en 2e slaapkamer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een riant zonnig balkon en de 3e slaapkamer. Op de eerste verdieping van het complex ligt een aparte berging.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en licht appartement met fantastisch uitzicht
- Woonoppervlakte ca. 118 m2
- Moderne badkamer met 2e toilet
- Moderne keuken met inbouwapparatuur
- Drie slaapkamers
- 2 balkons aan de oost en westzijde.
- Aparte berging op de eerste verdieping van het complex
- Garagebox (optioneel) 150,- per maand extra
- Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas
- Per direct beschikbaar
- Woningdelers (3 personen) is niet mogelijk.


ENGLISH
Fully renovated apartment with lift of approx. 118 m2 with 3 bedrooms in Amstelveen Noord. This particularly spacious and bright apartment on the 6th floor has spacious living and sleeping rooms with a luxurious spacious bathroom and modern open kitchen. On both the east and west side of the apartment access to a spacious balcony. There is a separate storage room on the first floor of the complex. It is also possible to rent a parking garage. With a metro - tram connection to Amsterdam.

Location
The apartment is located in the residential area Kostverloren, which is located in the north of Amstelveen, with many green areas. The apartment is centrally located to public transport and roads. Tram within walking distance, for a quick connection to Station Zuid, the Zuidas, and the center of Amstelveen. Several shopping centers such as Kostverlorenhof, Bankrashof and the city center of Amstelveen are also in the immediate vicinity.

Lay out
The apartment is located on the 6th floor of the complex. The apartment has a very spacious entrance hall with separate toilet with fountain, which continues into a spacious and bright living room equipped with a modern white open kitchen with built-in appliances. Furthermore, a master bedroom with a walk-in closet. The luxurious bathroom with a 2nd toilet, double sink and walk-in shower. The hall gives access to a separate toilet, niche with washing machine and dryer and 2nd bedroom. Adjacent to the living room is a spacious sunny balcony and the 3rd bedroom. There is a separate storage room on the first floor of the complex.

Particularities
- Spacious and bright apartment with a superb view
- Living area approx. 118 m2
- Modern bathroom with 2nd toilet
- Modern kitchen with appliances
- 3 bedrooms
- 2 balconies on the east and west sides.
- Separate storage room on the first floor of the complex
- Garage box (optional) 150 per month extra
- The apartment has been completely renovated and has double glazing
- Available immediately
- Sharing (3 persons) is not possible.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl