U bent hier :

Westerdok 212 * AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 1 p/m
Bouwjaar  :  2005
Ligging  :  Aan rustige weg
Woonoppervlakte  :  65 m²
Inhoud  :  175 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, wasruimte
Omschrijving:
**English below**
Fantastisch wonen in het centrum van Amsterdam voorzien van alle moderne en luxe gemakken, in een rustige omgeving. Wij bieden aan dit turn-key, gemeubileerde 2 kamerappartement (ca. 65 m2), in het prijswinnende appartementencomplex La Grande Cour.

Ruime woonkamer, moderne hoogglans witte keuken met kookeiland, 1 slaapkamer, ruime badkamer met bad. Het complex beschikt over een lift en 2 gemeenschappelijke dakterrassen. Tevens is het mogelijk een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Het complex ligt op loopafstand van de Amsterdamse grachten, Jordaan en Centraal Station met in de directe omgeving alle denkbare terassen, cafe's, restaurants en winkeltjes die Amsterdam zo aantrekkelijk maken. Het appartement maakt deel uit van een aan het water gelegen complex in een rustige omgeving en is zowel per auto als OV goed bereikbaar.

INDELING
De centale lift brengt u naar de 5e verdieping. Via de entree van het appartement komt u in de ruime hal met aparte WC en ruime berging met wasmachine opstelling.

De ruime L-vormige woonkamer heeft ramen aan drie zijden en biedt veel ruimte, met voldoende plaats voor een grote eettafel. Het appartement heeft een fraaie witte hoogglans keuken met kookeiland en voorzien van vaatwasser, SIEMENS combi oven/ magnetron, ingebouwde koel- vriescombinatie, veel bergruimte en is van alle andere gemakken voorzien. Aan de binnenzijde van het complex ligt de slaapkamer met inbouwkast en schuifwand, met aangrenzend de badkamer voorzien van bad, douche en wastafelmeubel.

In de parkeergarage in de onderbouw van het complex bieden wij een parkeerplaats te huur aan, deze ligt nabij de lift.

KENMERKEN
- Turn Key gemeubileerd appartement met lift
- Ruime woonkamer
- Moderne keuken met kookeiland met veel werk- en bergruimte
- Moderne badkamer met wastafelmeubel, bad en douche aangrenzend aan slaapkamer
- Goed geisoleerd gebouw voorzien van dubbel glas
- Ideaal gelegen nabij de Amsterdamse grachten (Jordaan) en Centraal Station
- Per direct beschikbaar
- Parkeerplaats beschikbaar in de parkeergarage

Fantastic living in the center of Amsterdam with all the modern comforts and luxury in a peaceful setting. We offer this turnkey furnished 2 room apartment (approx. 65 m2) in the award winning apartment complex La Grande Cour.

Spacious living room, modern high gloss white kitchen with cooking island, 1 bedroom, spacious bathroom with bathtub. The complex has a lift and 2 communal roof terraces. It is also possible to rent a parking space in the underground garage.

The complex is within walking distance of the canals of Amsterdam (Jordaan) and Central Station in near the terraces, cafes, restaurants and shops that make Amsterdam so attractive. The apartment is part of a waterfront resort located in a peaceful area, both easily accessible by car and public transport.

LAYOUT
The central elevator takes you to the 5th floor. The entrance of the apartment offers access to the spacious hall with a separate toilet and large storage space with washing machine and dryer.

The spacious L-shaped living room has windows on three sides and offers plenty of space, with enough space for a large dining table. The apartment has a beautiful white gloss kitchen with cooking island, dishwasher, SIEMENS oven / microwave, built-in fridge-freezer, lots of storage space and all other conveniences.
On the inside of the complex is the bedroom with built in closet with sliding doors. The bathroom with bath, shower and washbasin is directly connected to the bedroom.

In the parking garage in the basement of the complex, we offer a parking space for rent located near the elevator.

MAIN FEATURES
- Turn Key furnished apartment with lift
- Spacious living room
- Modern kitchen with cooking island with a lot of work and storage space
- Modern bathroom with bath, shower and washbasin directly connected to the bedroom
- Well isolated building with double glazing
- Ideally located near the canals of Amsterdam (Jordan) and Central Station
- Directly available
- Possibility to rent a parking space below the complex
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl