U bent hier :

Westerdreef 5B NIEUW-VENNEP

Dit bedrijfsobject is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp kantoorruimte  :  320 m²
Opp bedrijfshal  :  320 m²
Bouwjaar  :  1981-1990
Perceeloppervlakte  :  725 m²
Ligging  :  bedrijventerrein, bedrijventerrein
Woonruimte  :  woonruimte mogelijk, inpandig, opp 139 mē
Omschrijving:
Westerdreef 5B
Nieuw-Vennep

ALGEMEEN
Goed onderhouden bedrijfsruimte van ca. 320 m2 VVO verdeeld over de begane grond en 1e verdieping, gelegen op bedrijventerrein De Pionier in Nieuw-Vennep. De bedrijfsruimte beschikt o.a. over een pantry, mechanische ventilatie, kabelgoten en een systeemplafond met verlichting. Ook bevinden er zich vijf parkeerplaatsen op eigen terrein.

LIGGING
Centraal gelegen in Nieuw-Vennep. Op 10 minuten loopafstand van het zowel het Handelplein als winkelcentrum De Symfonie met diverse winkels, supermarkten en lunchgelegenheden. Nabij luchthaven Schiphol.

Voor bedrijventerrein De Pionier en het Bolsterrein zijn plannen om er een gemengd gebied met woningen en bedrijven van te maken.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein De Pionier is goed bereikbaar per auto alsmede per openbaar vervoer. Het terrein is gelegen in de nabijheid van de N207, de provinciale weg van Lisse naar Alphen aan den Rijn. De N207 heeft bij Nieuw-Vennep een op- en afrit van de rijkswegen A4 (Amsterdam – Rotterdam) en de A44 (Den Haag). Door deze verbinding ligt de luchthaven Schiphol binnen handbereik. Het NS-station bevindt zich op fietsafstand en bushaltes bevinden zich op loopafstand.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur/verkoop is beschikbaar:
• Begane grond: ca. 181 mē v.v.o.
• 1e verdieping: ca. 139 mē v.v.o.
• Totaal: ca. 320 mē v.v.o.
Flexibel in te richten als kantoor of bedrijfsruimte.

PARKEREN
Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 349.000,- k.k.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is goed
• Systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• Kabelgoten voor elektra en data
• Pantry op de begane grond met vaatwasser
• Server-/archiefruimte
• Te openen ramen (dubbel glas)
• Cv-installatie met radiatoren
• Inbraakwerende rolluiken
• Meerdere toilet(groepen)
• 5 parkeerplaatsen op eigen terrein

BESTEMMING
De bestemming conform het vigerende bestemmingsplan Nieuw-Vennep d.d 11 juni 2014 is 'Gemengd - 1'. Aangewezen gronden zijn bestemd voor dienstverlening en kantoren.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaar van het pand.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl