U bent hier :

Weteringschans 86 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  277 m²
Bouwjaar  :  -1906
Perceeloppervlakte  :  179 m²
Ligging  :  winkelgebied stadscentrum
Omschrijving:
NU MET 05% KORTING. Kantoorruimte in een authentiek herenhuis in Amsterdam Centrum. De kantoorruimte van 277 m is verdeeld over drie etages en beschikt over een tuin.

LOCATIE
Geweldige locatie in Amsterdam Centrum, tussen het Weteringcircuit en de Nicolaas Witsenstraat, vlakbij de Utrechtsestraat en het Amstelveld. De kantoorruimte is centraal gelegen en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft. Je kunt er terecht bij diverse lunchrooms en supermarkten aan de Weteringschans, de Vijzelstraat of Stadhouderskade.

BEREIKBAARHEID
Door de unieke ligging in het centrum is het object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metro en tramhaltes zijn op loopafstand. Tramlijnen 1, 7, 19 en 24 hebben hun halte bijna voor de deur. Ook is de halte Vijzelstraat van de nieuwe noord-zuidlijn op loopafstand.
Het object is goed bereikbaar met de auto via de ring A10, afslag S110, via de Amsteldijk en de Stadhouderskade of de van Woustraat. Bovendien bevindt zich op 1 minuut loopafstand een taxistandplaats.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd, hiervoor is een geschatte wachttijd van 2 maanden.

Betaald parkeren is ook mogelijk in de APCOA Parking bij het Heinekenplein. Hier is plaats voor 259 auto's. Adres is Eerste van der Helststraat 6, dit is 10 minuten lopen.

OPPERVLAKTE
Kantoor bestaande uit een 3 bouwlagen met tuin. Opgebouwd uit souterrain, beletage en 1e etage.
* souterrain circa 91,50 m vvo
* beletage circa 91,90 m vvo
* 1e etage circa 93,70 m vvo

Totaal metrage bedrijfsruimte v.v.o. circa 277 m gemeten volgens NEN 2580. Meetcertificaat met plattegronden beschikbaar.

HUURTERMIJN
In overleg; uitgangspunt is op basis van 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren. De opzegtermijn is n jaar (12 maanden).

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De huurprijs bedraagt 5.750,- per maand, exclusief BTW.
Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven voor levering van water, gas en elektra. De ruimte beschikt over eigen meters.

BETALING
Maandelijks vooruit.

WAARBORGSOM
Drie maanden huur, vermeerderd met BTW.

INDEXERING
Jaarlijks, volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPLEVERINGSDATUM
Het object is per direct beschikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemmingsplan "Zuidelijke binnenstad". De bestemming is gemengd-1 hetgeen globaal betekent: wonen, kantoren (met baliefunctie), galeries en meer functies. Zie de website ruimtelijkeplannen.nl voor volledige beschrijving.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met BTW.

OVERIGE CONDITIES
Standaard model ROZ 2015 "kantoor- en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW" zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaar/verhuurder van het object.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl