U bent hier :

Amsteldijk 118 I Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1906-1930
Woonoppervlakte  :  115 m²
Inhoud  :  400 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
ALGEMEEN
Een stijlvolle modern gerenoveerde 4/5 kamerwoning van circa 115 m op de eerste verdieping met twee balkons en uitzicht over de Amstel. De woning is gelegen aan de rand van "De Rivierenbuurt" in stadsdeel Zuid op steenworpafstand van het Victorieplein en het Amstelstation. Het appartement is een half jaar geleden volledig gerenoveerd en wordt turnkey opgeleverd, inclusief keuken met inbouwapparatuur, houten vloer, wasmachine, droger etc.

LIGGING
Gelegen aan de Amstel ter hoogte van de Berlagebrug. Goede buurtvoorzieningen in de nabije omgeving, zoals winkels in de Rijnstraat en Van Woustraat, Albert Cuypmarkt en horeca op het Van der Helstplein. Centraal gelegen ten opzichte van groenvoorzieningen (Beatrixpark, Maarten Luther Kingpark, Frankendaelpark en Sarphatipark), allen op fietsafstand.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaarvervoer. Het openbaarvervoer is ruimschoots aanwezig zoals het nabijgelegen Amstelstation waar diverse treinen, metro's, trams en bussen samen komen. De reistijd naar Amsterdam Centraal en de Zuidas bedragen slechts 15 minuten. Maar ook voor de deur rijdt tram 12 en buslijnen 62 en 65. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor b.v. Schiphol binnen 15 minuten te bereiken is.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning in deze buurt is 2 maanden. Zie de website van de gemeente Amsterdam voor meer informatie.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig.

Luxe keuken met inbouwapparatuur
Wasmachine en droger aanwezig
Lichte ruimte gelegen op de eerste verdieping met 2 balkons
Gerenoveerd en volledig gesoleerd in 2019
5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Woonoppervlakte 115 m2
Per direct beschikbaar

BESTEMMING
De bestemming is wonen. Toegestaan is wonen met eventueel huisgebonden beroep of huisgebonden bedrijf.

OPPERVLAKTE
Totale oppervlakte circa 115 m.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 2.250,- per maand.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen 50,- per maand.

HUURTERMIJN
In overleg, tenminste n jaar.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte staat. Per direct beschikbaar.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 2 maanden huur.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de
eigenaresse/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl