U bent hier :

Antony Moddermanstraat 25 AMSTERDAM, Geuzenveld Slotermeer

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  70 m²
Bouwjaar  :  1960
Perceeloppervlakte  :  70 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Omschrijving:
Nabij het CBR gelegen kantoorruimte met etalage en goede recamemogelijkheden op drukke zichtlokatie. Reeds geheel voorzien van inrichting.

Indeling:
kantoorruimte met twee vertrekken en bergruimte met keuken en toilet, groot circa 70 m, met c.v. verwarming, reeds voorzien van laminaatvloer.

Bereikbaarheid
Parkeren (betaald) is op de openbare wegen en ruim voorradig in de nabije omgeving. redelijk bereikbaar met openbaar vervoer met tram en bus.

Bestemming:
De ruimte is te gebruiken als kantoorruimte en als bedrijfs/winkelruimte ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening of maatschappelijke doeleinden.

Opleveringsniveau / voorzieningen
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd (voorzien van laminaatvloer, elektra, pantry, wanden en plafonds behangklaar, toilet)

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 950,-(per maand exclusief BTW). Lage servicekosten: slechts 6,80 per maand voor ontstopping en glasverzekering.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden en goedkeuring directie verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
EMail: frank@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl