Buitenveldertselaan 27 Amsterdam

huurprijs € 1.100 per maand

Omschrijving

ALGEMEEN

Te huur: 36 m² VVO multifunctionele maatschappelijke-/ kantoorruimte op een uitstekende bereikbare locatie te Amsterdam Buitenveldert. Deze ruimte is centraal gelegen tussen de zuid-as en Amstelveen, pal naast de de halte van sneltram 5 en 25 naar Amstelveen Westwijk en op een steenworp afstand van het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit.

Aan de achterzijde (oostzijde) beschikt de ruimte over een buitenruimte die grenst aan het gemeenschappelijke en parkachtige binnenterrein van complex “Valkhof 1”. Een uitstekende locatie voor het voeren van uw praktijk of klein kantoor.

BIJZONDERHEDEN
• gelegen op een centrale locatie, precies halverwege de zuid-as en Amstelveen Noord;
• halte sneltram 5 op loopafafstand (circa 30 meter);
• Buitenruimte aan de achterzijde, bereikbaar via openslaande deuren;
• Uitstekende buurt- en winkelvoorzieningen in de Arent Janszoon Ernststraat en Winkelcentrum Gelderlandplein.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 36 m² VVO kantoorruimte (gemeten volgens NEN 2580)

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd de navolgende aanwezige voorzieningen:

• Cv installatie;
• toilet;
• pantry;

BESTEMMING
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming bedrijfsruimte (kantoor/ maatschappelijk).

LOCATIE
De kantoor-/ praktijkruimte/ ligt centraal, tussen zuid as en Amstelveen in Amsterdam Buitenveldert De Buitenveldertselaan die overgaat in de Beneluxbaan

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De kantoorruimte ligt op Het Amstel Business Park Zuid en ligt ingeklemd tussen Duivendrecht, Amsterdam en Amsterdam Zuidoost. Het gebied is 180 hectare groot en wordt de komende jaren herontwikkeld tot een gemengd gebied voor wonen, werken en recreëren. In de directe omgeving bevinden zich diverse groothandels zoals de Sligro, Makro en Hanos evenals het PostNL sorteercentrum en Qmusic (Kauwgomballen fabriek) en XNRGY (padel).

De kantoorruimte heeft een zeer gunstige ligging ten opzicht van Knooppunt Amstel en de snelweg Ringweg A-10 en A-2. Middels openbaar vervoer is de ruimte te bereiken via metrolijnen 50, 53, 54 vanaf de halte Van der Madeweg of met de trein vanaf NS station Duivendrecht.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Er zijn 14 plaatsen beschikbaar. Tevens is parkeren mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Ouder-Amstel.
?

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE
€ 245,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN
€ 1.250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

SERVICEKOSTEN
Pro memorie

ENERGIELABELKLASSE
Voor dit object geldt energielabelklasse A++ (verwachting). Het label zal na de verbouwing worden uitgegeven.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een kortere huurperiode is onder voorwaarden bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

HUURVOORWAARDEN
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

OMZETBELASTING
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
?

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
21 juni 2022
Status
Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
D
Bekijk alle kenmerken
Buitenveldertselaan 27
Amsterdam
huurprijs € 1.100 per maand