Onder optie

Hoogoorddreef 47 D Amsterdam

Omschrijving

TE KOOP
Op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (op een steenworp afstand van de Johan Cruijff ArenA) in Amsterdam-Zuidoost ligt het complex ‘De Zilvermijn’, een kleinschalig complex van in totaal 112 opslagunits. Wij mogen in dit complex een unit van 32 m2 aanbieden op de 1e etage. Door de degelijke afwerking en voorzieningen (o.a. een elektrische roldeur, elektra-installatie, verlichting en een wateraansluiting) uitstekend geschikt als opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats.

De unit wordt leeg en ontruimd opgeleverd en is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan, maar ook bedrijfswagens of aanhangers. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen of bijvoorbeeld oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen.

De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via de op afstand bedienbare roldeur. Er is er een centrale toiletunit op het complex die wekelijks door een schoonmaakbedrijf wordt onderhouden. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Zo is er hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het geheel is beveiligd door camera’s met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn.

KENMERKEN/ VOORZIENINGEN
• Oppervlakte totaal circa 32 m² op de eerste etage.
• geïsoleerde dak- en gevelsandwichpanelen.
• Op afstand bedienbare roldeur
• Betonvloer.
• Basis elektra-installatie.
• Verlichting
• Wateraansluiting.
• Vrije hoogte in de nok circa 3,60 meter.
• Goede laad en losmogelijkheden op gemeenschappelijk terrein.
• Gemeenschappelijke autolift.
• Gemeenschappelijke sanitair ruimte.

OPLEVERING
Per direct.

BEREIKBAARHEID
De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer, op vijf minuten afstand van de afrit van de A9 of A2.

Met het openbaar vervoer is het object eenvoudig bereikbaar door de ligging dichtbij NS station Amsterdam Bijlmer Arena waar ook de metro en diverse buslijnen vertrekken.

KOOPPRIJS
€ 85.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Weesperkarspel
Sectie: M
Nummer: 848
Appartementsindex: A62

ERFPACHTGEGEVENS:
Voortdurende recht van erfpacht uitgegeven door de gemeente Amsterdam ingaande 16 november 1979. Het lopende tijdvak is 50 jaar en derhalve lopende tot en met 15 november 2029.
De algemene voorwaarden gemeente Amsterdam 1966 zijn van toepassing.

De canon is afgekocht voor het lopende tijdvak van 50 jaar ingaande op 16 november 1979, derhalve tot en met 15 november 2029.

De privaatrechtelijke bestemming is “bedrijfsruimte waarvan maximaal dertig procent van het gebouwde vloeroppervlak als kantoorruimte mag worden gebruikt”.

BESTEMMING:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Amstel III West”, onherroepelijk vastgesteld op 11 september 2013.

Het object heeft de enkelbestemming “Bedrijf-1”. De voor ‘Bedrijf – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven, die vallen in categorie 1 tot en met 3.1 van de van deze regels deel uitmakende “Staat van Inrichtingen”.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Koper wordt lid van de Vereniging gemeenschappelijke weg “Bedrijventerrein Keypoint” en van ‘”V.v.E. De Zilvermijn”.

De bijdrage aan de VVE bedraagt circa € 245,– per half jaar.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Onder optie
Hoofdfunctie
Overige
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Weesperkarspel M 848
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
WPK02-M-848
Bekijk alle kenmerken
Hoogoorddreef 47 D
Amsterdam