Verhuurd

Loenermark 476 B en C Amsterdam

Omschrijving

Een modern gerenoveerde kantoorruimte van circa 187 m² op de eerste etage van een woon/werkcomplex in Amsterdam-Noord gelegen op zowel circa 250 meter loopafstand van Winkelcentrum Boven ’t Y als van het eindstation van de Noord/Zuidlijn. Het kantoor wordt turnkey opgeleverd, inclusief pantry, onderhoudsarme vloer, led verlichting, kabelgoten met wandcontactdozen, 5 stuks access points voor WiFi en 2 separate toiletten waarvan één zelfs met een douchemogelijkheid.

DE KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte is strak en licht afgewerkt. Door de gehele ruimte hangen railspots. Er is een luxe pantry aanwezig voorzien van koelkast en vaatwasser en tevens een compleet ingericht toilet met wastafel en douchemogelijkheid. De betonvloer is afgewerkt met een PVC onderhoudsarme vloerbedekking.

Het geheel is voorzien van plintgoten voorzien van ruim voldoende wandcontactdozen en 5 (data)access points, zodat de ruimte op verschillende manieren makkelijk kan worden ingericht en gebruikt. Het achterliggende gedeelte is opgedeeld in afzonderlijke compartimenten, waardoor rustige werkplekken, oefenlokalen en/of spreekkamers kunnen worden gecreëerd. Doordat de ruimte is opgedeeld met glazen wanden behoudt deze een licht, open en ruim gevoel. De ruimte leent zich uitstekend voor ondernemingen in de creatieve sector, dan wel kantoorfuncties, opleidingen, persoonlijke verzorging maar ook medische functies.

De ruimte is momenteel ingericht als broedplaats voor creatieve ondernemers in de muziek, video, film, pod-casts en aanverwante branches. Alle ruimtes zijn voorzien van geluidspanelen. Het is mogelijk deze panelen te laten hangen voor een rustige akoestiek.

LIGGING
Gelegen aan een groot parkeerterrein in een rustige (woon)wijk direct bij het Buikslotermeerplein en het Winkelcentrum Boven ’t Y met diverse winkels, supermarkten, lunchrooms etc. en op circa 800 meter loopafstand van het Noorderpark. De eindhalte van de metro op steenworp afstand.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Dit laatste door het metrostation Amsterdam-Noord, die zich op loopafstand bevindt en waarmee je binnen no-time in het centrum van Amsterdam (2 haltes) en Amsterdam-Zuid (Zuidas, 7 haltes) bent. Het Buikslotermeerplein is ook met diverse buslijnen bereikbaar. Daarnaast ben je met de auto binnen een paar minuten op de ringweg Noord van de A-10.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van maximaal twee parkeervergunningen per bedrijf. De parkeerkosten bedragen momenteel € 1,40 per uur. Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie en de meest actuele stand van zaken raadpleeg de website van de Gemeente Amsterdam.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig.

• Luxe pantry met ingebouwde koelkast en vaatwasser
• Voorzien van plintgoten met wandcontactdozen
• Voorzien van onderhoudsarme PVC vloer
• Toiletruimten met vrij hangend toilet, wastafel, fonteintje en douchemogelijkheid
• Opgedeeld in meerdere werkruimtes/kantoor/spreekkamers
• Energiezuinige ledverlichting aanwezig
• 5 accesspoints t.b.v. internet/datacommunicatie

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte is circa 187 m². Het is mogelijk de ruimte op te delen in 2 zelfstandige units van 110 m² en 76 m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.950,- per maand, exclusief BTW.

STOOK/SERVICEKOSTEN
Het voorschot stookkosten bedraagt € 150,- exclusief BTW per maand (peildatum 1-1-2022).
Het voorschot servicekosten bedraagt € 30,- exclusief BTW voor gebruik lift, schoonmaak trappenhuizen en onderhoudscontract c.v.-installatie.
De abonnementskosten voor waterverbruik bedragen circa € 20,- exclusief 9% BTW.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte staat. Per 1 januari 2023 beschikbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van ROZ-model Kantoorruimte 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming met de eigenaar/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
B
Bekijk alle kenmerken