Reguliersdwarsstraat 25 H Amsterdam

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Omschrijving

GEHEEL WOON-/ WINKELHUIS bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een zelfstandige woning op de hoger gelegen etages.
Het pand (rijksmonument) is gelegen op EIGEN GROND en zal geheel leeg en vrij van huur worden opgeleverd.

Door het rijksmonumentale karakter en de verdeling over meerdere bouwlagen heeft de woning een intieme uitstraling. De bedrijfsruimte heeft een split level indeling en biedt hierdoor tal van gebruiksmogelijkheden. Door bovengenoemde kenmerken en de ligging in een bruisende buurt midden in het centrum van Amsterdam een uniek object. Tevens zeer geschikt voor een ondernemer die dichtbij de zaak wil wonen!

Wonen én werken
De woning heeft een gebruiksoppervlakte van in totaal 73 m², verdeeld over drie bouwlagen van elk circa 22 m² en een kapverdieping.
De verhuurbare vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte bedraagt 39 m².

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een bruisende locatie om hun bedrijf te vestigen.
Met een perceeloppervlakte van 33 m² en een frontbreedte van circa 4 meter, biedt dit pand voldoende ruimte en mogelijkheden om uw dromen waar te maken.

Rijksmonumentaal pand op toplocatie
Dit unieke woon- en winkelpand gelegen op een toplocatie in het bruisende uitgaansgebied van Amsterdam. Met een hoge passantenstroom en door het rijksmonumentaal karakter (gaat terug tot het bouwjaar 1718) is dit pand een ware parel in de stad.

Veelzijdige solide investering
Het pand beschikt over een nieuwe fundering uit 2009, waardoor u verzekerd bent van een solide basis. De bedrijfsruimte biedt talloze gebruiksmogelijkheden dankzij de indeling en gemengde bestemming. Daarnaast beschikt de woning over meerdere vertrekken, ideaal voor een gezin of als investeringsmogelijkheid.

Omvang
Het pand is ongesplitst en omvat een bedrijfsruimte op de begane grond en één zelfstandige woning op de bovengelegen etages.

Huur en gebruik
Het object zal geheel leeg en ontruimd en vrij van huur of andere gebruiksrechten worden opgeleverd.

Koopsom
€ 1.250.000,- k.k.

Locatie
De Reguliersdwarsstraat is aangelegd bij de stadsuitbreiding van 1586. Deze straat volgde toen de loop van de nieuwe (aarden) stadswal en was daarom aanvankelijk ook alleen langs de noordzijde bebouwd. Achter de Reguliersdwarsstraat werden de duurste huizen gebouwd aan de Herengracht, waardoor dat deel van de Herengracht de bijnaam “Gouden Bocht” kreeg.

Deze kapitale grachtenhuizen waren via fraaie stijltuinen verbonden met koetshuizen in de achterliggende Reguliersdwarsstraat.

Aan het einde van de 19e eeuw verloren de koetshuizen hun oorspronkelijke functie en kregen een nieuwe bestemming als autogarages. Ook waren er kleine winkels en cafés in de straat gevestigd. Vanaf de jaren 70 van de 20e eeuw kwamen er langzaamaan steeds meer restaurants en werd de Reguliersdwarsstraat een echte horecastraat.

Kadastrale gegevens
Gemeente Amsterdam
sectie I
nummer 23
grootte 33 centiare

Bij belangstelling
Dit woon- en winkelpand op een toplocatie in het centrum van Amsterdam is een unieke kans die u niet wilt missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Toelichtingsclausule NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voorbehoud
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het object.

Collegiale verkoop met The Firm Property & Projects b.v.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.250.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 januari 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
73 m²
Perceel
33 m²

Energie

Energielabel
E

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam I 23
Oppervlakte
33 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
Amste-I-23
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media