Singel 188 H Amsterdam

Vraagprijs € 1.450.000 k.k.

Omschrijving

Winkel-/kantoorruimte van circa 168 m2 aan het Singel in het centrum van Amsterdam, met de mogelijkheid tot het toevoegen van een splitlevel verdieping. De bestemming is Gemengd en staat o.a. kantoren, detailhandel en consumentverzorgende dienstverlening toe. Het betreft een rijksmonument op eigen grond.

LIGGING
Fantastisch gelegen aan het Singel, onderdeel van de Grachtengordel van Amsterdam. Nabij het Paleis op de Dam en de Negen Straatjes met volop boetiekjes en horeca gelegenheid. Winkelvoorzieningen aan de Leidsestraat en Kalverstraat. Ook de Jordaan met o.a. de Westerstraat en Lindengracht bevindt zich op loopafstand.

INDELING
Entree op de begane grond. U komt binnen in de grote open ruimte. De tussenvloer is nog open, tussen de balken is het plafond circa 4,5 meter hoog. Onder de trap naar het bovenhuis bevindt zich een toilet en bergruimte. U loopt door naar achteren en passeert de tussenruimte met dakraam. Hier zou een patio gecreƫerd kunnen worden. Verder naar achteren (in het achterhuis) bevinden zich twee behandel kamers en de trap naar boven. Onder de trap bevindt zich meer bergruimte.

Via de trap naar boven in het achterhuis komt u bij de overloop. Via deze toegang tot een kantoorruimte en de keuken. Via de keuken toegang tot het toilet en ruimte met de CV ketel.

BESTEMMING
De publiekrechtelijke bestemming is Gemengd-1, met functieaanduiding Detailhandel toegestaan in eerste bouwlaag. Hier is o.a. wonen, kantoren, detailhandel en consumentverzorgende dienstverlening toegestaan.

KENMERKEN
– Fantastische ligging aan het Singel
– Heden ingericht als kapsalon
– Begane grond en tussenvloer (mogelijkheid toevoegen vloeroppervlak)
– Rijksmonument
– Eigen grond
– Oplevering in overleg

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
15 maart 2024
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam E 9624
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD03-E-9624
Bekijk alle kenmerken

Overige media