U bent hier :

Beysterveld 189 Amsterdam

Huurprijs € 7.500 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  bovenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  vanaf 1981 t/m 1990
Wijk  :  Buitenveldert-Oost
Ligging  :  Aan park, in bosrijke omgeving, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  195 m²
Inhoud  :  577 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
Beysterveld 189 in Amsterdam

Very luxurious and spacious, semi furnished (optional the apartment can be rented fully furnished for a higher price) apartment, situated in Amsterdam-Buitenveldert on the 6-th floor of a well maintained building. The apartment is supplied with all imaginary built-in equipment and appliances and has all the luxury you can imagine and actually everything is centrally managed. The whole apartment has built-in spots, floor heating, electrical opening curtains and internet network connections in all rooms. The apartment is reachable with an elevator and parking is possible in front of the door, a permit can be obtained directly. There is a beautiful stone floor throughout the whole apartment, supplied with floor heating.

Layout apartment:

Entrance/hallway with video phone and built-in wardrobe. From the hall you have access to both bedrooms in the front as well as the master bedroom at the rear, second bathroom, separate toilet and laundry room. The master bedroom has a spacious walk-in closet, Samsung tv with home cinema set and is attached to the master bathroom with bath-tub, double sink, walk-in shower and toilet. The second bathroom has a shower, sink and toilet.

The living space with open kitchen has big windows at the front and back side and is very light and has quality furniture such as Samsung tv, big corner couch and hand made closets, tv furniture, desk and dressoir and a dining table with 6/8 chairs. From the living you have access to the sunny balcony/terrace facing south and free view. A storage space is available from the living as well. The open kitchen with cooking island has all the comfort you're looking for, all built-in; dishwasher, Quooker, 2 fridges, 2 freezers, a coffee machine, 2 combi-ovens, 5-gas burners, built-in fry unit and a hanging Samsung tv.

Close by you find several shops like a Albert Heijn XL, Jumbo supermarket, as well as a big shopping mall called Gelderlandplein. Good public transport (tram 5 busses and trams 4, 16 and 24 to the city center). Station Zuid/WTC is also close by with a train to Schiphol airport (1 stop, 6 minutes), and the motorways A-4, A-9 and A-10 are easily accessible. Within a 10 minute walk you will find yourself in the Amsterdam forest and the Amstel river and park on the other side of Buitenveldert. Buitenveldert is also known for its sports accommodations.

- available per direct,
- minimal rental period 12 months,
- rent price 7.500,-- exclusive utilities,
- it is possible to rent the apartment furnished,
- total surface 195 m2,
- balcony facing south,
- very luxurious,
- parking in front of the building for permit holders.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl