U bent hier :

Bilderdijkkade 17 A- 1 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1905
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inhoud  :  255 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, dakterras
Omschrijving:
*SUPERB LOCATION AT CANAL REFURBISHED - 2 BEDROOMS TERRACE at the back see ENGLISH BELOW.
Hartje OUD WEST, TOPLOCATIE aan het water van de Bilderdijkkade, nabij de HALLEN, bieden wij aan een fantastische goed gerenoveerde en TURN KEY appartemen (85 m2), net opgeleverd en voorzien van een geweldig terras, aan de achterzijde. Aan de voorzijde de royale woonkamer met balkon aan de voorzijde en 3 ramen op de gracht. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, moderne nieuwe keuken, balkon aan de voorzijde en royaal terras aan de achterzijde en ligt op de 1e verdieping. Gestoffeerde verhuur, direct beschikbaar.

LOCATIE
Gelegen aan de Bilderdijkgracht in Oud West, met trendy hotspots, restaurants en terrassen in de directe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan Marqt en het Kwakersplein, en uiteraard de De Hallen (met bioscoop) en de Ten Katemarkt Ook het Vondelpark is snel bereikt. Op de Bilderdijkstraat heeft een grote Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. En voor alles wat je vergeten bent, kun je iets verderop tot midden in de nacht terecht bij Sterk Avondverkoop. De Jordaan en het centrum liggen op loopafstand.

Met zo'n centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets. Maar het appartement is ook goed te bereiken met de auto (diverse afslagen op de A-10) en het openbaar vervoer (o.a. trams 3, 12, 13 en 14).

INDELING
EERSTE VERDIEPING
Entree van de woning op de eerste etage met toegang tot de L- vormige woonkamer.
Met 3 ramen uitzicht op de gracht aan de Bilderdijkkade en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich dubbele openslaande deuren naar een slaapkamer.

Via de centrale hal met toegang tot de badkamer, ligt daarachter de royale woonkeuken.
De keuken is nieuw en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, een grote koelkast en aparte vriezer.

Achter de keuken ligt de hoofdslaapkamer, ruim opgezet en met toegangsdeur naar het fantastisch terras aan de achterzijde met voldoende ruimte voor een 4-persoonseettafel.

BIJZONDERHEDEN
- TURN KEY appartement, gestoffeerd.
- Toplocatie nabij de Hallen, aan de gracht van de Bilderdijkkade
- Gerenoveerd appartement (2019)
- Woonoppervlakte 85 m2
- Fantastisch terras, aan de achterzijde
- Nieuwe badkamer
- 2 slaapkamers
- Dubel glas in het gehele appartement.
- Per direct beschikbaar

ENGLISH
Superb location on the canal of the Bilderdijkkade, near the HALLEN in the Oud West part of Amsterdam, we offer a fantastic renovated and TURN KEY apartment (floorspace approx: 85 m2), just completed and with a great terrace at the rear of the building. At the front a spacious living room with balcony and 3 windows overlooking the canal. The apartment has 2 bedrooms, a modern new kitchen, balcony at the front and a spacious terrace at the rear and is located on the 1st floor. Non furnished rental, available immediately.

LOCATION
Located on the Bilderdijkgracht in Oud West, with trendy hotspots, restaurants and terraces in the immediate vicinity. Think of Kwakersplein and De Hallen (with cinema) and the Ten Katemarkt. The Vondelpark is also quickly reached. On the Bilderdijkstraat there is a large Albert Heijn for daily shopping. And for everything you've forgotten, you can go to Sterk Avondverkoop a little further until the middle of the night. City center and Jordaan are within walking distance.

With such a central location you do most of course on foot or by bike. But the apartment is also easily accessible by car, and public transport (including trams 3, 12, 13 and 14).

LAYOUT
FIRST FLOOR
Entrance of the apartment on the first floor with access to the L-shaped living room.
With 3 windows overlooking the canal on the Bilderdijkkade and patio doors to the balcony at the front. At the rear of the living room there are double doors to a bedroom.

Through the central hall with access to the bathroom, there is a spacious kitchen behind it.
The kitchen is new and has various built-in appliances, such as a dishwasher, a large fridge and separate freezer.

Behind the kitchen is the master bedroom, spacious and with access to the fantastic terrace at the rear with enough space for a 4-person dining table.

PARTICULARITIES
- TURN KEY apartment, non furnished.
- Top location near the Hallen, on the canal of the Bilderdijkkade
- Renovated apartment (2019)
- Living area 85 m2
- Fantastic large terrace at the rear
- New bathroom
- 2 bedrooms
- Double glass throughout the apartment.
- Available immediately

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl