U bent hier :

Boymansweg 33 AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1997
Ligging  :  Aan rustige weg, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  178 m²
Inpandige ruimte  :  25 m²
Perceeloppervlakte  :  118 m²
Inhoud  :  550 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Verzorgd, oost, 4.25 x 5.50 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overig parkeren  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  gang, berging
Omschrijving:
Ruime en lichte 6-kamerwoning van in totaal 203 m2 met inpandige garage, patio en zonneterras gelegen aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime hal van de woning, van waaruit u toegang heeft tot de 1e badkamer met toilet en douche, de inpandige garage, een de ruime en lichte uitgebouwde extra living met luxe glazen schuifdak met automatische zonwering. Deze ruimte is ook voorzien van een glazen schuifwand, waardoor er twee kamers te creŰren zijn. Er zijn luxe vaste kasten op maat ingebouwd.
Eerste verdieping: Op deze verdieping vindt u een ruime woonkamer met een door een glazen wand afgesloten riante keuken en ruime aparte berging. Vanuit de woonkeuken bereikt u het op het oosten gesitueerde dakterras.
Tweede verdieping: Op de bovenste verdieping vindt u de tweede badkamer met ligbad, douche en toilet, drie slaapkamers en een berging en een ruim balkon op het westen.

Bouw:
De woning is gebouwd in 1996 en opgeleverd in 1997. Het heeft stenen gevels uitgevoerd met ge´soleerde spouw, betonnen vloeren en een plat ge´soleerd dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning is compleet ge´soleerd en beschikt over c.v.-combi ketel. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Ligging:
De woning ligt in de geliefde woonwijk 'de Oostoever'. Deze kindvriendelijke woonwijk kenmerkt zich door zijn centrale ligging t.o.v. het centrum van Amsterdam, diverse scholen ,openbaar vervoer (diverse (snel)tram-, metro- en busverbindingen) uitvalswegen (de ring A10, A9 en de A4), diverse winkels (Sierplein, Osdorpplein en Plein'40-'45) en recreatie mogelijkheden (de Sloterplas en het Sloterpark voor de deur).

Afgekochte erfpacht:
De woning is gelegen op erfpacht die is afgekocht t/m 30-09-2045. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1996
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-09-2045.
- Totale oppervlakte inclusief garage en bergingen bedraagt ca. 203 m2
- Zonneterras op de eerste verdieping
- Inpandige garage
- Oplevering kan per direct
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
EMail: frank@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl