U bent hier :

De Kempenaerstraat 189Hs AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1998
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  79 p/mnd
Woonoppervlakte  :  76 m²
Inhoud  :  322 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Normaal, oost, 5.30 x 4.10 m
Overige ruimte  :  tochtportaal, stookruimte
Omschrijving:
Ruim begane grond appartement met een gevel- en achtertuin. Gelegen aan een groen pleintje op een toplocatie nabij het Westerpark en op loopafstand van alle hotspots van de Staatsliedenbuurt. De lichte en moderne woning van 76 m2 is royaal opgezet en beschikt over opvallend hoge plafonds (3,22 meter) en licht aan een rustige straat in Westerpark, met aan de voorzijde een brede stoep en groen voor de deur. De eigen tuin aan de achterzijde, (ca. 20 m2), kijkt uit op de gemeenschappelijke binnentuin. De woning beschikt over een moderne witte open keuken en is voorzien van inbouwapparatuur en een Belgisch hardsteen werkblad. Er is een mogelijkheid om eenvoudig een 2e ruime slaapkamer te realiseren naast de huidige slaapkamer en badkamer aan de achterzijde.

LOCATIE
Gelegen op een rustige en gewilde locatie in Westerpark in Amsterdam West nabij het Westerpark
Op loopafstand ligt de Jordaan en het centrum van de stad, maar ook de Staatsliedenbuurt biedt een ruim aanbod van restaurants, café's en terassen, winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A-10 snel bereikt. en is er voldoende parkeergelegenheid op straat.

INDELING
BEGANE GROND
Entree appartement, met toegang tot het tochtportaal met meterkast en garderobe.

WOONKAMER
De royale woonkamer is licht en wat opvalt zijn hoge plafonds, waardoor de ruimte bijzonder prettig aanvoelt. De living aan de voorzijde beschikt over een grote glazen pui voorzien van openslaande deuren naar het groen en de geveltuin aan de voorzijde. In het midden van de woning, ter plaatse van de keuken, is voldoende ruime voor een grote eettafel en treft u een glazen pui met deur naar de tuin aan de achterzijde.

KEUKEN
In het midden van de woning is de keuken geplaatst, met diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasser en combi oven-magnetron, en 4 pits Boretti verzonken gaspitten. De moderne witte keuken is voorzien van een werkblad van Belgisch hardsteen.

SLAAPKAMERS
De slaapkamer ligt een de achterzijde, werderom met glazen pui met deur naar de tuin en tegenover in het halletje de badkamer met WC en fontein en wastafel, inloopdouche en wasmachineaansluitingen Het is mogelijk om het achterste deel van de eetkamer af te sluiten en zo een 2e slaapkamer te realiseren. Tevens is het mogelijk om de wasmachineaansluiting te verplaatsen naar de CV kast aan de achterzijde en de ruimte en indeling van de badkamer te optimaliseren.

KENMERKEN
- Ruim en licht appartement begane grond appartement met tuin
- Rustige ligging op gewilde locatie nabij Westerpark
- Bijzonder hoge plafonds (3,22 meter)
- Gebruiksoppervlakte 76 m2
- Mogelijkheid om eenvoudig een ruime 2e slaapkamer te realiseren
- De woning is voorzien van dubbel glas
- Geveltuin aan de voorzijde
- Tuin aan de achterzijde
- Gelegen aan een groen pleintje aan een rustige straat.
- Uitkijkend op de gemeenschappelijke tuin achter.
- Energielabel B
- Erfpacht is afgekocht t/m 31 september 2048
- VvE bijdrage € 79,- per maand
- Tijdige registratie voor extra korting bij overstap naar eeuwigdurende erfpacht
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl